Začetek ZL Rogaška Slatina
Rezultati 1. kroga

Velja omeniti visok poraz Argentine, ki ima zelo kvalitetno ekipo, a so naleteli na zelo razpoložene Šmarčane in v tekmi s kar 15 zadetki doživeli neugodni poraz.

Letošnja rekreativna liga malega nogometa, ki se v organizaciji Športne zveze Rogaška igra v Športni dvorani Rogaška Slatina, se je pričela z zelo zanimivimi tekmami. Najprej velja omeniti visok poraz Argentine, ki ima zelo kvalitetno ekipo, a so naleteli na zelo razpoložene Šmarčane in v tekmi s kar 15 zadetki doživeli neugodni poraz. Velja omeniti, da je David Firšt na tej tekmi dosegel kar 5 zadetkov.
Vlogo favorita, ne samo na tej tekmi, je potrdil Cerovec in z lahkoto premagal montažerje, prevozniki so bili boljši od ekipe iz Sladke Gore, čeprav je bila tekma precej izenačena. Na tekmi med ekipama Rebusa in Zibike, so bili slednji nekoliko premalo zainteresirani za igro, zato so igralci Rebusa zabeležili zanesljivo zmago. Podobno je bil na srečanje dveh ekip iz Kostrivnice, kjer so starejši igrali bol veteransko, mlajši pa zadevali kot za stavo. Kot zanimivost izpostavimo, da ji bilo doseženih kar 46 golov, nekaj več kot 9 na tekmo, sodnik pa je pokazal samo tri rumene kartone.

CEROVEC : MKV MONTAŽA 4 : 1
Černoša 2, Grošič 2; Boršić M.

TRANSPORT BIRO : ŠD SLADKA GORA 6 : 4
Krajnc 2, But 2, Drofenik, Asllanaj; Škrinjar 2, Leskovar 2

ARGENTINA : AS SISTEM KINDER JAJČKE 5 : 10
Firer 3, Krivec, Marot; Firšt D. 5, Jančič U. 3, Drofenik, Mauher

ŠD ZIBIKA : REBUS 1 : 5
Bračko ; Bračun 4, Kovačec

KOSTRIVNICA MOS : KOSTRIVNICA SOFFY 10 : 0
Ivačič 3, Jakob 3, But 2, Erjavec, Mikše

Rumeni kartoni:
Firer, Križanec – Argentina, Drofenik – AS Sistem Kinder jajčke.