Začetek spomladanskega dela 3. SNL vzhod
Dravograd in Beltinci že lovijo Šmarčane

Dravograjčani so pričeli tako kot se je od njih pričakovalo. Že prvi polčas srečanja proti Malečniku je dokazal, da bodo Korošci eni najresnejših kandidatov za napredovanje v 2. ligo.

S sobotnimi tremi odigranimi tekmami se je pričel spomladanski del tekmovanja v 3. SNL vzhod.
Že 1. krog nadaljevanja je postregel z obračunom dveh prekmurskih ekip, v Martjancih so namreč gostili Beltince. Po polčasu brez zadetkov, se je srečanje prelomilo v drugem, ko so gostje povedli. Domačinom je 10 minut kasneje uspelo izenačiti, a so znova popustili pred koncem tekme, ko so gostje v razmiku dveh minut dosegli dva zadetka in vknjižili prvi komplet točk v nadaljevanju prvenstva.
V uvodnem srečanju pred domačimi gledalci je Ljutomer proti Gradu iztržil točko. Srečanje bi zagotovo dobilo drugi potek, če bi v 19. minuti Krauthaker za Grad izkoristil 11-metrovko. To se pač ni zgodilo, mreži sta do konca srečanja ostali nedotaknjeni, tekmeca pa sta se razšla z remijem.
Dravograjčani so pričeli tako kot se je od njih pričakovalo. Že prvi polčas srečanja proti Malečniku je dokazal, da bodo Korošci eni najresnejših kandidatov za napredovanje v 2. ligo. Tako so v prvih 45-ih minutah Malečniku zabili tri gole in praktično že odločili zmagovalca. V nadaljevanju so se nekoliko opustili, gostom dovolili doseči častni zadetek, sicer pa srečanje rutinirano pripeljali h koncu.
Edino nedeljsko srečanje je bilo odigrano v Rakičanu. Kljub zasneženemu igrišču so organizatorji uspeli pripraviti teren za regularno odigravanje tekme. V težkih igralnih pogojih maloštevilni gledalci niso videli zadetkov. Nekaj več priložnosti so sicer imeli domačini, ki pa niso uspeli premagati gostujočega vratarja Stegneta.
Preostala srečanja 15. kroga so prestavljena na kasnejše termine.