Začetek ptujske Super lige
Gladki domači zmagi za Gerečjo vas in Središče

Ormožanom kljub okrepljeni ekipi ni uspelo presenetiti ekipe iz Vidma, katera ni dovolila presenečenja in nadaljuje lanski niz uspešnih iger v prvenstvu.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Po prvem odigranem krogu v ptujski Super ligi, brez presenečenj. Podrobnosti iz posameznih tekem vam ponujamo v spodnjih vrsticah.
V Središču ob Dravi so domačini gladko, s kar štirimi zadetki prednosti, odpravili Bukovce. V dokaj mirnem srečanju so domačini s po dvema zadetkoma v vsakem polčasu upravičili svoja pričakovanja. Že na začetku tekmovalne sezone so z uvodno zmago prikazali dobro formo, katero bodo morali potrditi v sredinem obračunom pokalnega tekmovanja proti nogometašem iz Skorbe.
V Poljčanah so gostje morda težje od pričakovanj prišli do prve zmage v novi sezoni. Tekmo je z edinim zadetkom v 23. minuti odločil Metličar Miha.
Za prvo zmago in mirno nadaljevanje pa so po pričakovanjih poskrbeli nogometaši iz Gerečje vasi. Ti so prišli do zaslužene visoke zmage proti nerazpoloženim igralcem iz Apač. Domačini so po všečni predstavi, zlasti v prvem polčasu, z zadetki Lebna, Rozmana in Krajnca pripeljali tekmo mirno do konca. Všečna predstava, katera daje slutit, da so domačini dobro pripravljeni in upravičeno strmijo k najvišjim mestom razpredelnice, a že v sredo bodo morali dobro predstavo potrditi v pokalnem obračunu proti ekipi iz Ormoža.
Ormožanom pa kljub okrepljeni ekipi ni uspelo presenetiti ekipe iz Vidma, katera ni dovolila presenečenja in nadaljuje lanski niz uspešnih iger v prvenstvu. Z dvema zadetkoma se je izkazal Božak Dominik. Domačini bodo tako točke morali iskati na naslednjih prvenstvenih tekmah. Ekipa iz Vidma pa je z zmago upravičila pričakovanja, da se bo tudi v letošnji sezoni borila za najvišja mesta.
Tekma pred največ gledalci v prvem krogu se je odigrala v Stojncih. Nogometaši Cirkulan, novinci v ligi, so po začetnih težavah, v drugem polčasu nudili dostojen upor lanskim prvakom Super lige. Vendar sta zadetka Silva Meznariča zadostovala, da so tri točke ostale doma. Omeniti velja, da so nogometaši Cirkulan solidna ekipa, katera bo marsikateremu favoritu otežila delo, kar so dokazali že na uvodnem srečanju.

Andrej Lončarič

Zapisniki 1. kroga Super lige

Could not load template standings-extend.php