Začetek ONL Videm

Kaj bi bilo, če bi bilo, bi lahko rekel za to tekmo? Kaj bi bilo, če bi mladi igralci iz Tržca imeli kakšnega vodjo – trenerja na klopi?


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 1. kroga – sobota, 01.12.2018
ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : KMN MAJOLKA – ČLANI   1 : 13 (1:7)
Ko se zoperstaviš močni ekipi KMN Majolka samo s štirimi igralci na igrišču, kaj več kot visokega poraza ne moreš pričakovati.

ŠD SELAN : NK TRŽEC – BAR OSMICA   5 : 4 (2:2)
Kaj bi bilo, če bi bilo, bi lahko rekel za to tekmo? Kaj bi bilo, če bi mladi igralci iz Tržca imeli kakšnega vodjo – trenerja na klopi? Iz izkušenj vodenja lige lahko samo sklepam, da poraza ne bi bilo.
Selani v 10. minuti že vodijo z 2:0. Vodstvo kot, da jih je uspavalo, saj so mladeniči iz Tržca izid poravnali na 2:2 pred iztekom prvega polčasa. Selani v drugi polčas krenejo bolj odločno in povedejo s 3:2 v 19. minuti. Potem zopet popustijo in pustijo, da NK Tržec z dvema zadetkoma od 21. do 23. minute preide v trenutno vodstvo s 4:3. No in sedaj pridemo do vprašanja, kaj bi bilo, če bi bilo? Če bi imeli igralci iz Tržca na klopi trenerja, bi jih ta »verjetno« ob vodstvu s 4:3 umiril, povlekli bi se malo nazaj in čakali na protinapade. Ker tega niso imeli, so vihrali dalje naprej in posledično dobili še dva gola, ter tekmo izgubili.

ŠD AS : ŠD POBREŽJE – ČLANI   12 : 4 (6:0)
Lanski prvaki, igralci ŠD AS, so rutinsko opravili s pomlajeno ekipo iz Pobrežja.

NK TRŽEC – R21 : ŠD ZG. PRISTAVA*
* – prestavljena na 2. krog

VETERANI – rezultati 1. kroga – sobota, 01.12.2018
ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL : KMN MAJOLKA – VETERANI   7 : 0 (3:0)
V sezoni 16/17 so Selani odvzeli »primat« KMN Majolka, ki je do takrat 5x zaporedoma osvojila naslov. V lanskem letu, torej v sezoni 17/18, se je Majolka zopet vrnila na čelo tabele. Da je letos čas za ŠD Selan, pa je dala slutiti že prva njuna medsebojna tekma. Prvenstvo se je res komaj začelo, vendar s takšnim pristopom Selanov, bo jim težko kdo odvzel kakšno točko. No, pustimo se presenetiti.
Tekma se je pričela previdno, ni bilo igre na silo. Eni in drugi so s kombinirano igro poskušali priti do priložnosti za zadetek. Na prvo pravo in zadetek nismo dolgo čakali. Selani povedejo v 3. minuti. V peti je že bilo 2:0. Majolka po zaostanku močno pritisne na nasprotnika, posledično je veliko igre z vratarjem, kar pa je bila na tej tekmi voda na mlin Selanom, ki so vsak takšen izlet vratarja in izgubljeno žogo Majolke pretvorili v zadetek.

BAR VIDEM : ŠD POBREŽJE – VETERANI   3 : 2 (0:2)
Da se včasih splača garati do zadnje sekunde, pa je pokazala nova ekipa v ligi, Bar Videm. Do 25. minute je vse kazalo na zmago ŠD Pobrežje, vendar je prvi gol Videmčanov popolnoma spremenil tok igre. Pobrežani so bili v šoku po katerem so se poskušali pobrati, ko so že zaostajali z 2:3. Časa in moči je bilo premalo, tako da so morali na koncu priznati premoč nasprotniku.

ŠD LANCOVA VAS – BAR OSMICA : prosto