Visoki cilji NK Podlehnik

Nogometaši Podlehnika so prijetno presenečenje v tekmovanju 2. lige MNZ Ptuj. Jesenski del so namreč končali na odličnem drugem mestu.

Nogometaši Podlehnika so prijetno presenečenje v tekmovanju 2. lige MNZ Ptuj. Jesenski del so namreč končali na odličnem drugem mestu. Izpustili so priložnost, da bi bili prvi, vendar so na domačem igrišču samo remizirali z Oplotnico. Njihove igre so bile skozi ves jesenski del konstantne in zato ne čudi tako visoko mesto. Veliko pozornost pa namenjanju vzgoji igralcev v nižjih selekcijah. Zavedajo se namreč, da samo tako lahko zadovoljujejo svoje potrebe.
V sezoni 2013/14 nastopajo v ligah MNZ Ptuj s petimi selekcijami in sicer U-9, U-11, U-13, člansko ekipo v 2. ligi MNZ Ptuj in z veterani v ligi nad 40 let.
Selekcije U-9, U-11 in U-13 trenirajo 2 x tedensko in uspešno nastopajo v svojih ligah pod vodstvom trenerjev Aleksandra Lesjaka in Boštjana Grabrovca. V veliko pomoč pri uspešnem delu pa so tudi starši, kateri pomagajo pri organizaciji tekem in prevozih otrok.
Članska ekipa je v 2. ligi MNZ Ptuj po jesenskem delu osvojila 2. mesto, z istim številom točk kot NK Zg. Polskava, kar je rezultat dobrega dela igralcev in trenerja Luka Gajška. Veterani nastopajo v veteranski ligi 40 zahod in so uvrščeni na 6. mesto.
Cilji kluba v spomladanskem delu prvenstva pa so naslednji: delo z mladimi nadaljevati po začrtani poti in povečati številčnost v ekipah, članska ekipa cilja na uvrstitev v višjo ligo, za kar bo potrebno vložiti seveda veliko dela in truda. Ekipo bodo še okrepili, tako na igralskem, kakor tudi na vodstvenem področju, veterani pa bodo poskušali popraviti uvrstitev iz jesenskega dela prvenstva.
Da pa delo v NK Podlehnik poteka nemoteno pa gre velika zahvala predsedniku kluba g. Ivanu Lozinšek in gospodarju g. Ivanu Hrenu. Velika zahvala gre tudi Občini Podlehnik s pomočjo katere bo v prihodnjem letu zrasla nova tribuna za 200 gledalcev ter pomožno igrišče.