VIDEO: Pregled nedeljskih tekem 3. kroga 1. MNZ Maribor: Rače v derbiju razbile Pesnico, remi v Pekrah

V nedeljo smo spremljali zadnji dve tekmi 3. kroga 1. MNZ Maribor. Zanesljiva zmaga Rač v Pesnici in remi v Limbušu sta glavni značilnosti zadnjih dveh obračunov v tem krogu.  Posnetek celotne tekme NK Tehnotim Pesnica – NK Rače si lahko ogledate danes v ponedeljek 09.09.2019 na ob 19: 15 na TV Arena.

 

V Pekrah sta se pomerila Marles Hiše in Duplek. Domači nogometaši so pred tem srečanjem za uvod 2x zmagali. Duplečani pa so vknjižili eno zmago in en poraz. Marles Hiše so tako prvič v tej sezoni remizirale in niso uspele vknjižiti vseh treh točk. Duplečani pa zaenkrat boljše predstave kažejo na gostovanjih, saj so vse štiri točke zbrali prav na tujem. Z razpletom so zagotovo bolj zadovoljni v Dupleku. Verjetno se z remijem ne obremenjujejo tudi v Limbušu, kajti ne smemo pozabiti, da so se lani krčevito borili za obstanek, letos pa so zbrali že 7 točk. 

 

VIDEO POROČILO S TEKME NK PESNICA – NK RAČE 0:3 (0:1)

V Pesnici smo spremljali derbi 3. kroga. Pomerila sta se ekipi, ki sta na svojem računu imeli 6 točk, torej sta imeli pred obračunom 100% izkupiček. Zmagovalni niz so nadaljevale Rače, ki so brez težav prišle do novih treh točk. Morda so v manjši vlogi favorita bili domačini, saj so pri gostih imeli kar nekaj težav s poškodbami še posebaj v vezni vrsti, a na igrišču se to ni poznalo. Brez težav so kontrolirali srečanje od prve do zadnje minute. Na koncu so imeli pri Pesnici tudi nekaj sreče, da je ostalo zgolj 0:3. Račanci so s tem rezultatom prepričali vse, da pa v tej sezoni spadajo med ekipe, ki bodo lovile sam vrh lestvice. Pesnico pa čaka še kar nekaj dela, da pride na tisti željen nivo.

 

VRHUNCE TEKME IN IZJAVE IZ OBEH TABOROV NK PESNICA – NK RAČE SI LAHKO OGLEDATE NA TEJ POVEZAVI