V Rogoznici želijo popraviti slab vtis iz jesenskega dela

Rogoznica velja za nasprotnika, ki ga je težko premagovati, toda prva polovica tekmovanja v 1. ligi MNZ Ptuj ni bila najbolj uspešna, saj so dosegli le eno zmago.

Nogomet v primestni četrti ima dolgo tradicijo, saj je bil klub ustanovljen leta 1962. Rogoznica velja za nasprotnika, ki ga je težko premagovati, toda prva polovica tekmovanja v 1. ligi MNZ Ptuj ni bila najbolj uspešna, saj so dosegli le eno zmago, in to proti Skorbi. Rezultat vsega tega pa je zadnje mesto. Razlog temu so težave z igralskim kadrom, a zaostanek ni tako velik, da se tega ne bi dalo popraviti v drugem delu prvenstva. Ekipi, ki jo vodi izkušeni igralec Damir Cingesar, je cilj obstanek v ligi.
V klubu zraven članske selekcije tekmujejo še z mladinsko in selekcijo starejših dečkov. Trenutno vse selekcije vadijo v dvorani, v drugi polovici februarja pa se bodo preselili na vadbo zunaj, in sicer na umetno travo in na svoje igrišče, kar pa je seveda odvisno od vremena. V okviru priprav bodo v mesecu marcu odigrali tudi nekaj pripravljalnih tekem.

Danilo Klajnšek