V Šmarju pravi nogometni praznik

Šmarčani so v svojem športnem parku gostili eminentnega nasprotnika, in sicer večkratnega hrvaškega prvaka in udeleženca Lige prvakov, zagrebški Dinamo.

Šmarčani so v svojem športnem parku gostili eminentnega nasprotnika, in sicer večkratnega hrvaškega prvaka in udeleženca Lige prvakov, zagrebški Dinamo.
Letos je že tretjič zapored, da je Dinamo, trenutno se nahaja na pripravah na Rogli, počastil Šmarčane s svojo prisotnostjo. Gledalci (cca. 700), ki so se zbrali na tribunah šmarskega stadiona so znova imeli kaj za videti. Kljub razliki v kvaliteti so se domači odlično upirali.
Zagrebški modri so v samem uvodu povedli z 0:2 in vse je kazalo, da bodo dodobra napolnili mrežo Šmarja. A temu ni bilo tako. Kakor hitro so domači prejeli zadetke, tako hitro so jih tudi dali, ko sta Firšt in Čuček izenačila na 2:2. Do konca polčasa je Dinamo še enkrat premagal Pepelnaka in odšel na odmor s prednostjo zadetka.
V nadaljevanju je domači trener Neskič dal priložnost vsem ostalim igralcem, Dinamo pa je še 2x zatresel njihovo mrežo, za končnih 2:5.

NK ŠMARJE PRI JELŠAH – GNK DINAMO 2 : 5 (2:3)
0:1 Krstanović 4.
0:2 Krstanović 7./11-m
1:2 Firšt 15.
2:2 Čuček 21.
2:3 Antolić 30.
2:4 Čop 61.
2:5 Krstanović 72.

Šmarje pri Jelšah: Pepelnak, Oparenović, Čuček, Vraničar, Drofenik, Mauher, Jančić, Neskić, Asllanaj, Firšt, Mraz (igrali so še: Jesenko, Debelak, Čakš, Deučman, Zdovc, Štolcer, Šrimpf, Bevc, Jagodič, Žaberl, Pondelak, Stoklas)

Dinamo: Migliore, Vrsaljko, Jedvaj, Addy, Ibanez, Ademi, Beqiraj, Husejinović, Antolić, Krstanović, Kramarić (igrali so še: Jajalo, Leko, Jedvaj, Perić, Pivarić, Ademi, Krstanović, Pamić, Brozović, Rukavina, Čop)