Rezultati 17. kroga MČL Golgeter
Uspešen vikend za Rogaško

Rogaška je na gostovanju v Kozjem prišla do zmage, ki smo jo pričakovali vsi. Da pa bi bil krog za Rogaško uspešen, so še dodatno poskrbela konkurenta, ki sta oba izgubila.

Rogaška je na gostovanju v Kozjem prišla do zmage, ki smo jo pričakovali vsi. Kozjani so se kar dobro upirali, saj so do vse do 80. minute držali remi, nato pa so jim v končnici pošle moči in Rogaška je z dvema zadetkoma Kantoliča prišla do zmage z 2:4. Da bi bil krog za Rogaško uspešen, so še dodatno poskrbela konkurenta, ki sta oba izgubila.
Mozirje je namreč na gostovanju v Vojniku izgubilo z 2:0. Domači so bili v obeh polčasih boljši, dosegli po zadetek, kar je bilo dovolj za novo zmago. S porazom se je Mozirje še dodatno oddaljilo od Rogaške in njihov zaostanek zdaj pred zadnjimi tremi krogi znaša velikih 7 točk.
Tudi Krško je izgubilo, in sicer doma proti Radečam, ki so bile boljše z 1:2. Prvi polčas se je sicer končal z 1:1, v nadaljevanju pa so gostje zaigrali precej podjetneje in v 74. minuti z zadetkom Ribiča prišli do prestižne zmage z 1:2.
Zapisniki 17. kroga MČL Golgeter

[phpleague type=fixture id=431] [phpleague id=14 type=table latest=false style=general]