Turnir leta 2014 – 9. praznik SLOFUTSALA
Povišan nagradni sklad

Največji slovenski malonogometni turnir je za dodatnih 1.000 evrov povišal nagradni sklad, ki sedaj znaša kar 4.100 € - od tega bo zmagovalec (poleg atraktivnih pokalov in prehodnega pokala) prejel 2.100 evrov!

Največji slovenski malonogometni turnir je za dodatnih 1.000 evrov povišal nagradni sklad, ki sedaj znaša kar 4.100 € – od tega bo zmagovalec (poleg atraktivnih pokalov in prehodnega pokala) prejel 2.100 evrov!

Pokali

Kot pravijo organizatorji so se za to odločili zaradi izjemnega zanimanja ekip iz Slovenije in tujine – kljub temu, da je turnir »šele« 20.-22. junija (rok prijav do 9.6.) je že sedaj prijavljenih več kot 30 ekip. »Za nagrado že prijavljenim in dodatno motivacijo tistim, ki o udeležbi še razmišljajo,« pojasnjujejo redko videno potezo v Selcih pri Železnikih, kjer se bo turnir odvijal že 9. leto zapored na športnem parku Rovn.

Ker je število nastopajočih omejeno na 42, bodo nazadnje prijavljene ekipe za preostala mesta v skupinskem delu turnirja morale igrati kvalifikacije v dneh pred turnirjem. Sistem kvalifikacij bo določen glede na število ekip, bodo pa ekipe v kvalifikacijah imele dodatno ugodnost – tistim, ki v kvalifikacijah ne bo uspel preboj na glavni del turnirja, bodo vrnili polovico prijavnine, ki sicer znaša 100 €. Za kvalificirane ekipe na turnir pa prijavnina seveda ostane 100 evrov.

Poleg obeh dosedanjih ambasadorjev turnirja, Mileta Simeunovića in Kristjana Čujca, bodo na turnirju ponovno nastopili vsi najboljši igralci futsala in nogometa v Sloveniji in tudi številne ekipe iz tujine – tako je prihod že potrdila ekipa iz Češke, hrvaški prvoligaš KMN Murter skupaj s svojo brazilsko okrepitvijo (Augusta Celso de Ferreira), še nekaj zelo kvalitetnih ekip pa je v resnih kontaktih z organizatorji, a jih bodo javnosti predstavili po dokončni potrditvi prijav.

Kristijan Čujec - ambasador turnirja

Organizatorji vsem ekipam zagotavljajo brezplačno kampiranje vse dni turnirja (20.-23.6.), pomagajo pa tudi pri rezervaciji prenočišč in apartmajev. Kot je že običajno, bodo ekipe in prejele tudi darila pokroviteljev, kot letošnja novost pa bo hkrati potekala tudi DOBRODELNA AKCIJA v sklad »Dobrotnika Praznika Slofutsala« – znano je že, da bo v sklad šel del sredstev iz prodaje vsakoletnih spominskih majic Praznika, ostale podrobnosti o akciji, ki jo bo spremljal pester animacijski in spremljevalni program pa bodo organizatorji predstavili v prihodnje.

V sodelovanju z organizatorji turnirja v Vitomarcih (30.-31.5. kontakt Darko  – povezava na razpis http://www.turnirji.com/Default.asp?page=Turnirji&ID=3220 ) pa imajo vse ekipe iz Praznika Slofutsala še dodatno ugodnost – na tem turnirju bodo lahko nastopile z več kot 50% nižjo prijavnino – samo 35 € namesto 75 (pogoj je, da imajo potrjeno vplačilo kotizacije za Praznik Slofutsala) zraven pa prejele še darilo presenečenja!

Vse informacije o Prazniku Slofutsala najdete na spletni strani www.praznikslofutsala.com, za prijave pa pokličite na +386 (0)31 381 635 – Marko, ali pa pišite na email marko@turnirji.com.

Vabljeni na največji malonogometni dogodek v Sloveniji!

Organizatorji