Tekmovanje v MNZ Ptuj

V Spodnji Polskavi so gostovanja vedno nepredvidljiva ne glede na ekipo, ki gostuje. Tako se napoveduje tudi tokrat, ko gostijo Hajdoše.

Super liga – 14. krog

[phpleague type=fixture id=294]
Zapisniki 14. kroga Super lige

[phpleague id=11 type=table latest=false style=general]

 

1. MNZ Ptuj -10. krog

[phpleague type=fixture id=317]
Zapisniki 10. kroga 1. MNZ Ptuj

[phpleague id=12 type=table latest=false style=general]

 

2. MNZ Ptuj -10. krog

V Spodnji Polskavi so gostovanja vedno nepredvidljiva ne glede na ekipo, ki gostuje. Tako se napoveduje tudi tokrat. Da bo pa stanje še malo bolj napeto, smo za napoved vprašali igralca – sodelavca, ki si v službi delita delovno mizo, v soboto pa si bosta na nasprotni strani. Pravita, da se ne bosta poznala smeh.

Sp. Polskava, Kristijan Tomažič: »Kljub številčnim poškodbam nosilcev igre in manjše udeležbe na treningih zaradi službenih in osebnih obveznosti, bomo poskušali unovčiti prednost domačega terena.
Nekaj je bilo odigranih prijateljskih tekem, zadnja v Skorbi, kjer je bil rezultat 2 : 2. Vzdušje v ekipi je odlično, tako da motivacije, borbenosti in želje po prvi zmagi v letošnjem letu ne manjka. Dali bomo vse od sebe, da bodo tri pike ostale doma.«

NK Hajdoše, Damjan Tomič: »V pripravljalnem delu sezone smo, kljub nekaterim porazom, prikazali všečno in disciplinirano igro, s katero lahko jutri pričakujemo gladko zmago. Ekipa je kompletna, težav s poškodbami ni. Nov trener nas je v kratkem času, ki ga je imel na voljo optimalno pripravil na spomladanski del sezone, v katerem bomo poskušali poseči po najvišjih mestih.«

Dan pred tekmo zelo zgovorna akterja, bomo za izjavo vprašali tudi po tekmi in videli bomo, kateri je z napovedjo zadel.

[phpleague type=fixture id=335]
Zapisniki 10. kroga 2. MNZ Ptuj

[phpleague id=13 type=table latest=false style=general]