Tekmovanje v MNZ Ptuj
Tesna zmaga Podvincev na Hajdini

V 9. krogu Super lige ni prišlo do sprememb na vrhu prvenstvene razpredelnice. Oba vodeča, tako Stojnci, kot Podvinci sta vpisala novi zmagi.

Super liga – 9. krog

V 9. krogu ni prišlo do sprememb na vrhu prvenstvene razpredelnice. Oba vodeča, tako Stojnci, kot Podvinci sta vpisala novi zmagi.
Stojnčani so gostili Boč iz Poljčan in imeli nekoliko lažje delo, saj so gostje pripotovali samo z enajstimi nogometaši, pa še v 56. minuti imeli enega manj, ko je Jan Jernejšek prejel drugi rumeni karton. Tako so domačini prišli lažje do zmage, kot bi si mislili.
Težje delo so imeli Podvinci, ki jih pričakala Hajdina z novim trenerjem. Gostje so enkrat zatresli mrežo, kar je bilo dovolj za novo zmago.
Tretji Videm je gostil Apače, ki so prišle z novim trenerjem in v bistvu presenetili domačine, saj so tudi prvi povedli in nato so jih Videmčani lovili, da si priborijo vsaj točko. To jim je uspelo, vendar za kaj več ni bilo moči, pa čeprav so gostje zadnjih sedem minut igrali z igralcem manj.
V Središču majhno presenečenje, saj so gostje iz Bukovcev v razgibanem in dinamičnem srečanju odnesli točko. Zadovoljni pa so verjetno bili tudi gledalci, ki so videli šest zadetkov. Gostje so do točke prišli dve minuti pred koncem srečanja.
Prihod na klop Gerečje vasi Igorja Voriha je bil več kot uspešen, Njegovi nogometaši so se praktično sprehodili čez Ormož, pa čeprav so domačini na začetku zapretili, ko so izenačili.
Zapisniki 9. kroga Super lige

 

[phpleague type=fixture id=289]

 

[phpleague id=11 type=table latest=false style=general]

 

 

1. MNZ Ptuj – 8. krog

Tudi v 1. ligi MNZ Ptuj je bilo zanimivo in ni vse potekalo po željah. V Dornavi so si želeli zmage, vendar nič od tega. Gostje so bili močnejši in strelsko bolj razpoloženi, ter odločitev o končnem zmagovalcu rešili v prvem polčasu.
V Podvincih pravi derbi. Domači nogometaši so dvakrat zadeli v drugem polčasu, kar je bilo dovolj za zmago in za ponovni prevzem prvega mesta na prvenstveni lestvici.
V Lovrencu je bilo vse jasno že v 20. minuti, ko je Borut Kolar zadel za vodstvo Gorišnice, zadetek pa se je na koncu izkazal za zmagovitega. Gorišnica je zopet v igri za prvo mesto.
Tudi Skorba se je ponovno dvignila. Za to je bilo potrebno premagati neugodni Tržec in to se je tudi zgodilo. Tako so dokazali, da je na njih potrebno računati.
Malo so presenetili nogometaši Rogoznice v Leskovcu in domačinom prekrižali račune glede osvojitve vsej treh točk.
Zapisniki 8. kroga 1. MNZ Ptuj

 

[phpleague type=fixture id=315]

 

[phpleague id=12 type=table latest=false style=general]

 

 

2. MNZ Ptuj – 8. krog

Tudi v 2. ligi MNZ Ptuj je bilo zelo zanimivo, pa čeprav gre za najnižji rang tekmovanja. V Majšperku je bilo veliko gledalcev na t.i. »haloškem« derbiju. Popuščanja ni bilo. Tako je o zmagovalcu odločal edini zadetek, ki so ga dosegli nogometaši Podlehnika, ki so s to zmago še naprej vodeče moštvo na prvenstveni lestvici.
Zgornja Polskava trmasto spremlja Podlehnik. Tokrat je slavila pri sosedih v Spodnji Polskavi z zadetkom doseženim že v drugi minuti. Tekma je morala biti zelo fer in korektna, saj je sodnik podelil samo dva rumena kartona.
Na Pragerskem je bilo do šestdesete minute izenačeno, nato pa so domači trikrat zadeli in dosegli novo zmago. Tukaj pa je bilo drugače, saj je sodnik igralcem pokazal kar devet rumenih in en rdeči karton.
Nogometaši Oplotnice so končno ponovno slavili. Tokrat so vzeli mero nogometašem iz Slovenja vasi.
V Hajdošah nič novega in presenetljivega, saj so domači nogometaši gladko odpravili goste iz Makol, ki so dosegli le častni zadetek.
Zapisniki 8. kroga 2. MNZ Ptuj

 

[phpleague type=fixture id=333]

 

[phpleague id=13 type=table latest=false style=general]