Tekmovanje v MNZ Ptuj

Podvinci do remija v Gerečji vasi po sumljivo dosojeni 11-metrovki.

Super liga – 7. krog

Sedmi krog v ptujski Super ligi je prinesel zanimiva srečanja, še najbolj v Gerečji vasi, kjer so domačini gostili Podvince. Gostje so vodili po prvem polčasu, nato pa so domači izenačili in povedli. Da pa ni bilo domače zmage, je bilo odločeno v prvo minuti sodnikovega podaljška, ko so gostje izenačili, za mnoge, po sumljivo dosojeni enajstmetrovki. Razumljivo je bilo razburjenje domačih, ki so imeli občutek, da so oškodovani. No tudi nevtralni gledalci so bili mnenja, da so.
Stojnci so vrez težav premagali Apače. Vse dvome so rešili že v prvem polčasu, ko so trikrat zadeli. Tudi igralec več skoraj večino drugega polčasa gostom ni pomagal do spremembe rezultata.
Videm nadaljuje zmagoviti serijo. Tokrat so varovanci Primoža Goršeta brez težav slavili v Središču. Hajdina presenetljivo dobro igra v tem prvenstvu, saj so tokrat premagali Boč in to je njihova že četrta zmaga.
Šele v sedmem krogu so prvo točko osvojili ormoški nogometaši proti Bukovcem, ki so sicer prvi povedli.
Zapisniki 7. kroga Super lige

 

[phpleague type=fixture id=287]

 

[phpleague id=11 type=table latest=false style=general]

 

1. MNZ Ptuj – 6. krog 

Zanimivo je bilo tudi v prvi ligi. Na srečanju v Cirkulanah so mreže mirovale, saj napadalci niso bili razpoloženi. Če pa že ni bilo golov, so nogometaši skupno prejeli deset rumenih kartonov.
Dornava je zmagala in vzela mero zadnji Rogoznici, ki je še brez osvojene točke v tem delu prvenstva.
Leskovec je slavil še tretjič. Tokrat so brez večjih težav in presenetljivo visoko premagali Lovrenc. Veliko zaslug zato ima tudi Davorin Fridauer, ki je trikrat žogo poslal v gostujočo mrežo.
Največje presenečenje so pripravili nogometaši Markovc, ki so slavili pri vodeči ekipi Podvinc DS Galun.
Tudi na derbiju v Skorbi je bilo pestro. Nogometaši Gorišnice so očitno v dobri formi. Vse tri točke so imeli v žepu do pet minut pred koncem, ko so domačini le uspeli izenačiti.
Zapisniki 6. kroga 1. MNZ Ptuj

 

[phpleague type=fixture id=313]

 

[phpleague id=12 type=table latest=false style=general]

 

2. MNZ Ptuj – 6. krog 

Nogometaši Podlehnika se še naprej nahajajo na vrhu prvenstvene lestvice. To jim je omogočila zmaga v Hajdošah. Po vodstvu gostov 0:2 ,so domačini ob koncu le popravili umetniški vtis.
Veselje tudi v Majšperku, saj so domači brez večjih težav premagali zadnjo Oplotnico.
Obe Polskavi sta bili strelsko razpoloženi. Pol ducata zadetkov so dobili nogometaši Makol v Spodnji, še slabše pa so jo odnesli nogometaši Grajene v Zgornji, ki so prejeli sedem zadetkov.
Na Pragerskem so slavili nogometaši iz Slovenja vasi.
Zapisniki 6. kroga 2. MNZ Ptuj

 

[phpleague type=fixture id=331]

 

[phpleague id=13 type=table latest=false style=general]

 

 

Danilo Klajnšek