Tekmovanje v MNZ Ptuj

Šesti krog v ptujski Super ligi je prinesel spremembo na vrhu lestvice. Tam so sedaj sami nogometaši iz Podvinc, ki so napolnili mrežo gostov iz Središča.

Super liga – 6. krog

Šesti krog v ptujski Super ligi je prinesel spremembo na vrhu lestvice. Tam so sedaj sami nogometaši iz Podvinc, ki so napolnili mrežo gostov iz Središča.
Videm je prijetno presenečenje prvenstva. Tokrat so gostili, do tega kroga vodeče, Stojnce, ter pred številnimi gledalci iztržili remi, ki pomeni visoko tretje mesto.
Izgleda, da se je zbudila tudi Gerečja vas, ki je še drugič zmagala v Poljčanah in če bo tako nadaljevala, se bo vzpenjala po lestvici.
Apače so bile boljše od Ormožanov in prišle do svoje druge zmage v prvenstvu, gostje pa so še naprej brez točke. Če bodo želeli biti konkurenčni, bodo morali zaigrati bolje.
Očitno je, da so Bukovci v krizi. Tokrat jim je na njihovem terenu mrežo napolnila Hajdina.
Zapisniki 6. kroga Super lige

 

[phpleague type=fixture id=286]

 

[phpleague id=11 type=table latest=false style=general]

 

 

1 .MNZ Ptuj – 5. krog

Tudi po petem odigranem krogu na vrhu ostajajo Podvinci DS Galun, ki so remizirali v Leskovcu. Sledi jim presenetljivo Gorišnica, ki je minimalno odpravila sosede iz Dornave. Izgleda čisto drugače kot v minulem prvenstvu, pa še tekmo manj ima.
Nogometaši Tržca so po pričakovanju odpravili Markovce, zadnja Rogoznica pa je doživela visoki poraz na domačem igrišču in je še naprej brez točk.
Zapisniki 5. kroga 1. MNZ Ptuj

 

[phpleague type=fixture id=312]

 

[phpleague id=12 type=table latest=false style=general]

 

 

2. MNZ Ptuj – 5. krog

V derbiju tega kroga v Podlehniku so domačini premagali do tega kroga vodečo Zgornjo Polskavo in sedaj so oni tisti, ki so na vrhu. Vendar pot do zmage ni bila lahka, saj so gostje povedli in domačini so šele v drugem delu igre zlomili njihov odpor. Moralo pa je biti živahno, saj je bilo podeljenih deset rumenih kartonov.
Tudi Grajeni ni bilo lahko. Pričakovali so zmago, na koncu pa se borili za vsaj točko proti Makolam.
Nogometaši Majšperka so dvakrat zadeli proti Spodnji Polskavi v prvem polčasu, kar je bilo dovolj za novo zmago. V Oplotnici so slavili gostje iz Pragerskega z zadetkom izkušenega Denisa Kanclera in prišli do svoje druge zmage.
V Slovenja vasi sta si domača ekipa in sosedje iz Hajdoš razdelili točke. Uspehu so bili bližje gostje, ki so vodili do 80. minute.
Zapisniki 5. kroga 2. MNZ Ptuj

 

[phpleague type=fixture id=330]

 

[phpleague id=13 type=table latest=false style=general]