Tekmovanje v MNZ Maribor
Počasi se že delajo razlike na lestvici

Od starega dobrega derbija med Železničarjem iz Tabora in Kovinarjem iz Teznega ni bilo kaj dosti. Manjkalo je gledalcev, ni bilo prave igre, bila pa je velika borbenost

1. MNZ Maribor – 4. krog

Od starega dobrega derbija med Železničarjem iz Tabora in Kovinarjem iz Teznega ni bilo kaj dosti. Manjkalo je gledalcev, ni bilo prave igre, bila pa je velika borbenost. Na koncu je vsaki ekipi pripadel polčas in tekma se je končala neodločeno, kar je tudi najbolj pravično glede na potek tekme.
S kakšno lahkoto je Slivnica razbila Rače vedo samo tisti, ki so si to tekmo ogledali. Same pohvale domačim, gostom pa več sreče v naslednjem krogu.
Brunšvik je tudi nekoliko nepričakovano visoko odpravil Fram. Rezultat ne pove vsega kaj se je dogajalo na igrišču. Prave ekipe pač vzamejo ponujeno.
V Sladkem vrhu, ki je gostil Dobrovce, pa nogometni praznik. Prvi polčas so si prednost zadetka priigrali gostje, medtem ko je v drugem polčasu stvari v svoje roke vzel domači igralec Lorber Timotej in s tremi zadetki odločil zmagovalca. Skratka lep nogomet z veliko zadetki.
Pobrežje nadaljuje niz nepremagljivosti. Tokrat so rutinirano premagali Jurovski dol.
Na Prevaljah je vse do 80. minute kazalo na presenečenje. Domači so igrali, gostje iz Cerkvenjaka pa so se organizirano branili in poizkušali iz prekinitev ali z dolgimi žogami. Skoraj bi se jim izšlo, a so bile odločilne 2 minuti tekme, ko so domači dosegli dva zadetka. Na koncu lahko zapišemo, da je zmagal nogomet.
V Marjeti je bilo vse pripravljeno za prvo domačo zmago v prvenstvu, saj se je ob igrišču zbralo blizu 200 gledalcev. A to slavje so pokvarili gostje iz Dogoš, s tremi zadetki odličnega napadalca Gorazda Zajca. Za Marjeto bo še veliko priložnosti za dokazovanje.
Zapisniki 4. kroga 1. MNZ Maribor

 

[phpleague type=fixture id=384] [phpleague id=17 type=table latest=false style=general]

 

2. MNZ Maribor – 3. krog

Zmage Jakoba v Kungoti verjetno ni pričakoval nihče. Pustimo zasluženo, ne zasluženo, točke so točke in te zaenkrat Jakob postavljajo na tretje mesto.
Miklavž tudi v tretje ostaja pri polnem izkupičku. Gostje iz Mežice so vse napore vlagali v obrambo. Ta taktika se jim je obrestovala do 80. minute, ko je domači rezervist Blaž Balažič dosegel zadetek.
Hoče so povsem zasluženo premagale in nadigrale Starše. Tekmo je v korist domačih z odličnimi potezami in dvema zadetkoma odločil Divjak Peter.
V Radvanju se je vse odločalo v zadnjih 10-ih minutah tekme, ko je dva zadetka dosegel gostujoči napadalec Letonja Rok. Domači so imeli vodstvo, a so na koncu ostali brez vsega. Rošnja Loka pa se veseli novih točk iz težkega gostovanja.
Duplek je bil proti Prepoljam vse skozi rahlo boljši, a to ni bilo dovolj za tri točke. Goste je skozi vso tekmo bodrilo lepo število navijačev, ki so po tekmi nasmejani zapuščali Duplek. V svojih očeh so videli celo zmago.
Zapisniki 3. kroga 2. MNZ Maribor

 

[phpleague type=fixture id=409] [phpleague id=18 type=table latest=false style=general]