Tekmovanje v MNZ Maribor
Visoki zmagi za Palomo in Pobrežje

Paloma, Pobrežje in Korotan so se znesli nad nasprotniki in jim mrežo kar grdo napolnili. Vse omenjene ekipe so si s tem tudi močno popravile gol razliko.

1. MNZ Maribor – 2. krog

Slivnica si tako slabega začetka sezone verjetno ni predstavljala. Tokrat jih je v zaključku tekme ugnal Fram, ki je s tem popravil slab vtis izpred enega tedna. Takšne lokalne zmage so še posebej sladke in pomembne za vzdušje v ekipi.
Rače igrajo kot prerojene. Tokrat so s tremi zadetki v prvem polčasu in nekaj zapravljenimi priložnostmi, premagali Dogoše. Drugi polčas je bil stvar rutine, ki jim je ne manjka.
Brunšvik ima kljub težkemu razporedu na kontu že štiri točke, kar je verjetno več kot so pričakovali. Premočni so bili tudi za Cerkvenjak, ki je bil nemočen, kar pove končni rezultat tekme.
Paloma, Pobrežje in Korotan so se znesli nad nasprotniki in jim mrežo kar grdo napolnili. Vse omenjene ekipe so si s tem tudi močno popravile gol razliko.
Marjeta je nudila, na svojem igrišču pred veliko gledalci, dober odpor Dobrovcam, a je na koncu zmaga odšla z gosti. Vprašanje kakšna bi bila reakcija vodilnih v Dobrovcah, če bi tudi tokrat ostali brez zmage.
Zapisniki 1.MNZ Maribor-2.krog

[phpleague type=fixture id=382] [phpleague id=17 type=table latest=false style=general]

 

2. MNZ Maribor – 1. krog

V Mežici so si domači z minimalno možno razliko priigrali zmago. Gostje iz Jakobskega dola so imeli svoje priložnosti, vendar jih niso izkoristili.
Kungota je po zgrešeni lanski sezoni očitno strnila vrste in se podaja v boj za vrh in s tem uvrstitev ligo višje. Gostje iz Starš jim enostavno niso bili enakovreden nasprotnik.
Miklavž je šele v drugem polčasu proti Prepoljam dosegel dva zadetka in s tem strl nasprotnika. Domačini so verjetno pričakovali lažje delo ali pa bodo gostje pozitivno presenečenje letošnje sezone.
Hoče so nekoliko spremenile ekipo, kar se je takoj poznalo na igrišču. Kljub temu jim proti Rošnji Loki ni uspelo doseči več od minimalnega poraza.
Duplek je po odlični predstavi v drugem polčasu prišel, do pomembne zmage proti Radvanju. Gostje imajo ponovno solidno ekipo, ki pa ji vsako leto zmanjka nekaj malega za preboj na sam vrh. Kot kaže se bodo za vrh borile ekipe, ki so v lanski sezoni nazadovale ligo nižje. Sicer pa bomo bolj okvirno sliko dobili ob koncu septembra, ko bo odigranih več tekem, s tem pa se bo že delala razlika na lestvici.
Zapisniki 2.MNZ Maribor-1.krog

[phpleague type=fixture id=407]