Tekmovanje v MNZ Maribor
Remi v Dobrovcah na roko Prevaljčanom

Derbi kroga, ki se je odigral v Dobrovcah, je upravičil ta naziv. Igra je bila skozi ves čas enakovredna in temu primeren je bil končni rezultat.

1. MNZ Maribor – 17. krog

V Račah napeto kot se je pričakovalo. Tako domači kot gostje iz Slivnice so imeli svoje priložnosti, vendar se je tisto naj pomembno odvilo v zadnjih 15-ih minutah, ko so bili doseženi vsi zadetki. Na koncu so se veselili gostje, za katere je oba zadetka dosegel Božnik Adam.
V Framu znajo navijači nagraditi dobre igre, saj se jih iz tekme v tekmo zbere večje število. Tokrat sicer niso dosegli zmage, saj je bil Brunšvik enakovreden tekmec. So pa najnevarnejši strelci pri obeh ekipah bili zaustavljeni, tako da nobenemu ni uspelo doseči zadetka.
Škoda, da je Cerkvenjak padel v krizo, ker zanimanje za nogomet v kraju je veliko. Je pa res, da je proti prvouvrščeni ekipi verjetno bilo nerealno pričakovati točke. Zmaga Korotana je povsem zaslužena.
Derbi kroga, ki se je odigral v Dobrovcah, je upravičil ta naziv. Igra je bila skozi ves čas enakovredna in temu primeren je bil končni rezultat. Pri gostih se vidi, da imajo izkušene igralce, ki so že velikokrat dali svoj doprinos, ko je to bilo najbolj potrebno. Tokrat je za Palomo dosegel zadetek Žabota Gregor, kar je bilo dovolj za točko.
Na starem dobrem derbiju na Teznem pa prava goliada, saj je domačim in gostom iz Železničarja uspelo doseči po tri gole. Točke so bili na koncu veliko bolj veseli v domačem taboru, saj so izenačujoči zadetek dosegli v sodnikovem dodatku.
Rezultat iz Dogoš je praktično neverjeten, saj je Marjeta dosegla kar devet zadetkov. Domači naj čim hitreje to tekmo pozabijo, medtem ko bo ta rezultat goste verjetno ponesel k še boljšim igram. Rezultat pove vse. Izpostaviti je pa potrebno igralca Breg Roka, ki je premagal nasprotnega vratarja kar 5x.
V Jurovskem dolu so domači prikazali dobro igro, a to ni bilo dovolj za več kot točko. Pobrežani so skoraj celotno tekmo odigrali z igralcem manj (izključitev), tako da so na koncu lahko bili veseli s končnim rezultatom. Ob podobnem pristopu lahko oboji v nadaljevanju sezone računajo na kakšno zmago.
Zapisniki 17. kroga 1. MNZ Maribor

[phpleague type=fixture id=397] [phpleague id=17 type=table latest=false style=general]

 

 

2. MNZ Maribor – 12. krog

V Prepoljah več kot zaslužena zmaga Dupleka. Gostje so si priložnosti pripravljali z lahkoto in prav na tak način jih tudi veliko zapravili, zato se je ustavilo pri številki 5.
Vodilna ekipa se po pričakovanju iz Mežice vrača s polnim izkupičkom. Dva hitro dosežena zadetka sta goste iz Miklavža morda celo uspavala. Kakorkoli, najpomembnejše so točke.
Staršani pa končno do zmage, ki je bila na nek način pričakovana. Je pa potrebno omeniti, da bi lahko zmagali tudi gostje iz Hoč, vendar svojih priložnosti niso izkoristili.
V Jakobu je kazalo vse do zadnje minute na presenečenje, saj so domači vodili z zadetkom prednosti proti Kungoti. Nato pa nekaj trenutkov nezbranosti in zmaga je odšla. To je že tretji poraz Jakoba z zadetkom razlike.
Na derbiju v Rošnji Loki pa dva povsem različna polčasa. Prvi je pripadel gostom iz Radvanja, ko so uspeli doseči dva zadetka, v drugem pa popolna ofenziva domačih, ki jim je v 15-ih minutah uspelo rezultat izenačiti. Nato so zapravili nekaj priložnosti, za kar jih je z drugim golom kaznoval Lepir Darko. To je pomenilo veselje gostov in veliko razočaranje v domačih vrstah.
Zapisniki 12. kroga 2. MNZ Maribor

[phpleague type=fixture id=418] [phpleague id=18 type=table latest=false style=general]

 

 

Andro