Tekmovanje v MNZ Maribor
Je lahko še bolj izenačeno?

V Dogošah pa prvo presenečenje kroga, saj so dovolili, da jih premaga ekipa iz Teznega. To je lep primer kaj se ti lahko pripeti, če že naprej vpišeš točke na svoj račun.

1. MNZ Maribor – 9. krog

Tekma v Dobrovcah, ki so gostile Slivnico, je bila bolj izenačena kot se je pričakovalo. Skozi celotno tekmo so več od igre imeli domači, a na zadetek je bilo potrebno počakati do 60. minute. Še dobro, da je do njega prišlo, saj se je pri domačih že videla nervoza.
Tudi Fram je do zmage prišel težje kot je pričakoval, kljub temu, da je gostil Železničar. Končni rezultat z dvema zadetkoma prednosti zgleda super, a je na igrišču bilo izjemno napeto.
Še enkrat več se je izkazalo kako zahtevna so gostovanja v Račah. Tokrat so to izkusili igralci Pobrežja. Glede na potek tekme je neodločen rezultat tudi najpravičnejši, čeprav sta obe ekipi imeli priložnosti za drugi, tretji,… zadetek.
Tekma v Brunšviku se je napovedovala za izenačeno in prav tako se je tudi odvijala. Edini zadetek na tekmi so dosegli gostje iz Palome v 70. minuti tekme, ko je zadel stari znanec nogometnih igrišč Milivoj Stojanov.
V Cerkvenjaku bolj ali manj vse po pričakovanjih. Morda je še največje razočaranje majhen obisk ljubiteljev nogometa, ampak je približno 100 gledalcev pričaralo lepo vzdušje. Na koncu se je zasluženo veselila domača ekipa, ki se s tem rezultatom tudi spravlja v nekoliko boljši položaj, ki pa še zmeraj ni blesteč.
V Dogošah pa prvo presenečenje kroga, saj so dovolili, da jih premaga ekipa iz Teznega. To je lep primer kaj se ti lahko pripeti, če že naprej vpišeš točke na svoj račun. Čestitke gostom, ki jim te točke še kako pridejo prav.
Zmaga Marjete proti Korotanu se je morda celo pričakovala, a kljub temu lahko to tekmo označimo za drugo presenečenje kroga. Izpostaviti velja dvakratnega domačega strelca, golgeterja Lenart Davida, ki mu je ponovno uspela odlična tekma.
Zapisniki 9. kroga 1. MNZ Maribor

 

[phpleague type=fixture id=389]

 

[phpleague id=17 type=table latest=false style=general]

 

 

2. MNZ Maribor – 8. krog

Jakob je doživel nov poraz, to pa je pomenilo, da so Starše dosegle drugo zaporedno zmago. Starše imajo glede na to, kaj so prikazale v zadnjih dveh krogih, enostavno premalo točk in so prenizko na lestvici.
Akumulator je z zadetkom razlike premagal Prepolje. Gostje so odlično začeli in v 20. minuti prišli v vodstvo, do 80. minute držali neodločen rezultat, a so v zaključku ostali brez vsega.
Tekma v Kungoti, ki je gostila Rošnjo Loko pa prava grozljivka. Domači so imeli tekmo že skoraj dobljeno, saj so ob polčasu vodili z 2:0. Toda gostje se niso predali in vse nadoknadili do 85. minute. Ko so že vsi čakali, da sodnik odpiska konec tekme, je za veliko veselje domačih z odločilnim zadetkom poskrbel Flašker Matjaž. Zmaga Kungote je prvenstvo naredilo še bolj zanimivo.
Miklavž je prišel do nove planirane zmage, saj je premagal Radvanje. Potek tekme je bil bolj napet kot kaže končni rezultat, saj so domači tretji zadetek dosegli šele v zaključku tekme.
V Hočah pa dva različna polčasa. V prvem so domači uspeli zadeti in svojo mrežo obdržati nedotaknjeno, čeprav so gostje iz Dupleka imeli več od igre. V drugem delu pa so gostje premoč spremenili v zadetke in na koncu zasluženo visoko zmagali.
Zapisniki 8. kroga 2. MNZ Maribor

 

[phpleague type=fixture id=414]

 

[phpleague id=18 type=table latest=false style=general]