Tekmovanje v MNZ Maribor
Rošnja Loka in Korotan sta zdržala na vrhu tudi ta vikend

Korotan pred približno 300 gledalci ni razočaral, ampak navdušil. Gostje iz Brunšvika se v takšnem vzdušju enostavno niso znašli in morali so kar 5 krat po žogo v mrežo.

1. MNZ Maribor – 8. krog

Marjeta je s presenetljivo visokim rezultatom na gostovanju opravila s Slivnico. Morda je rezultat na koncu vseeno previsok, a zmaga je zaslužena. Prav je, da po povsem neuspešnih prvih krogih Marjeta nikoli ni pomislila, da je ta liga previsoka ovira, medtem pa Slivnici ne gre in ne gre.
Paloma je s petimi doseženimi zadetki v drugem polčasu povsem nadigrala Rače. Tudi na tej tekmi se je pričakovalo bolj izenačeno srečanje, a je temu bilo tako samo v prvem polčasu.
V Pobrežju pa izenačeno do zadnjega piska sodnika. Omeniti je treba, da so domači imeli več od igre in več lepih priložnosti, a če bi gostje ponujeno izkoristili, bi z lahkoto lahko tudi zmagali.
Železničar je nekoliko nad pričakovanji nudil visok odpor favoriziranim Dogošam. Ta odpor je zdržal do 50. minute, ko so gostje naravnali noge in del priložnosti spremenili v zadetke ter več kot zasluženo zmagali.
Kovinar je pred svojimi navijači opravil s Cerkvenjakom. Morda je zmaga nekoliko nepričakovana, a je vseeno zaslužena, čeprav po prvem polčasu ni kazalo tako.
Korotan pred približno 300 gledalci ni razočaral, ampak navdušil. Gostje iz Brunšvika se v takšnem vzdušju enostavno niso znašli in morali so kar 5 krat po žogo v mrežo. Korotan pred približno 300 gledalci ni razočaral, ampak navdušil. Gostje iz Brunšvika se v takšnem vzdušju enostavno niso znašli in morali so kar 5 krat po žogo v mrežo.
Jurovski dol v letošnji sezoni ne spominja na lansko in še kakšno nazaj. Temu primerna je uvrstitev na lestvici. Tokrat lahko zapišemo, da so jo še kar dobro odnesli proti vse bolj razigranim Dobrovcam.
Zapisniki 8. kroga 1. MNZ Maribor

 

[phpleague type=fixture id=388]

 

[phpleague id=17 type=table latest=false style=general]

 

 

2. MNZ Maribor – 7. krog

Hoče so v zelo izenačeni tekmi, v začetku sodnikovega dodatka dosegle edini zadetek na tekmi in s tem tudi minimalno zmago. Gostje iz Jakoba bodo morali iskati nove točke v naslednjih tekmah, kjer pa jim po takšnem porazu ne bo lahko.
Radvanje je doseglo šest zadetkov in prejelo pol manj, kar je na koncu zadostovalo za zasluženo zmago. Kungota je s tem porazom izgubila stik z vrhom. Takšnih tekem ne bi smeli izgubljati v boju za najvišje mesto.
V Rošnji Loki pa strelske vaje domačih, a hkrati tekmovanje kdo bo zapravil lepšo priložnost. Pomemben podatek je tudi to, da se je praktično vse zgodilo v drugem polčasu, ko je domači trener v garderobi povzdignil glas. Gostje iz Mežice so se že pred tekmo zavedali poraza, saj so na tekmo prišli samo z eno menjavo.
Tekma v Prepoljah, ki so gostile Starše, je ponudila veliko zanimivega, tako so na svoj račun prišli številni navijači. Prvi polčas je pripadel domačim, drugi pa gostom. Na koncu je zmagovalca odločil z drugim zadetkom na tekmi, 10 minut pred koncem tekme, gostujoči igralec Grahovac Aleksander.
V zelo izenačeni tekmi med Duplekom in Miklavžem so se na koncu veselili igralci Dupleka. S tem rezultatom so skočili na tretje mesto, kar bo v nadaljevanju sezone samo še dodaten motiv.
Zapisniki 7. kroga 2. MNZ Maribor

 

[phpleague type=fixture id=413]

 

[phpleague id=18 type=table latest=false style=general]

 

 

Andro