Tekmovanje v ligah MNZ Ptuj
Podvinci gladko čez Skorbo

Vodilni nogometaši Podvincev ne popuščajo. Tokrat so v dopoldanskem gostovanju pri Skorbi dodobra napolnili mrežo gostiteljev.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

SUPER LIGA – 11. krog
Podvinci s šestico iz Skorbe, Bukovci doma boljši od Apač
Vodilni nogometaši Podvincev ne popuščajo. Tokrat so v dopoldanskem gostovanju pri Skorbi dodobra napolnili mrežo gostiteljev. Srečanje se je sicer pričelo povsem po okusu gostiteljev, ki so povedli v 6. minuti, ko je Kajetan Brodnjak realiziral najstrožjo kazen, ter povedel Skorbo v vodstvo. Sledil je hiter odgovor gostov in v 11. minuti so Podvinčani z zadetkom Aleša Čeha rezultat izenačili. Po dobre pol ure igre je Branko Lah povedel goste v vodstvo, ko je zadel iz bele točke. Nadaljevanje je minilo povsem v znamenju gostov, dvakrat je domačega vratarja premagal Uroš Simonič, po enkrat pa sta bila uspešna Rok Svenšek in Damir Zagoršek. Podvinci z novo še osmo zmago ostajajo na vrhu lestvice, Skorba pa z novim porazom na repu.
V drugi nedeljski tekmi so Cirkulane povsem nadigrale goste iz Gerečje vasi. Po dobre pol ure igre so gostitelji na krilih Mateja Murata povedli. Le sedem minut zatem so gostje z avtogolom Tadeja Habjaniča povišali prednost gostiteljev. V drugem delu sta Jure Arsič in Jernej Orlač le potrdila nove tri točke, s katerimi Cirkulane ostajajo na tretjem mestu. Kljub še tretjemu zaporednemu porazu Gerečani ostajajo na petem mestu lestvice.
Do nove zmage so pred svojimi gledalci proti gostom iz Apač prišli nogometaši Bukovcev. Bukovčani so povedli po dobre pol ure igre, ko je mrežo gostov načel Damjan Antolič. V osmi minuti drugega dela je še drugič na srečanju zadel Damjan Antolič in poskrbel za še občutnejšo prednost. Sledil je nov šok za goste, še tretjič je njihovega vratarja Denisa Lendera premagal Damjan Antolič. Gostom kaj več od častnega zadetka Kristjana Fridriha ni uspelo doseči. Bukovci z novo zmago ostajajo na drugem mestu, Apače so zdrsnile na šesto mesto lestvice.
Z velikimi tremi točkami se iz Markovcev vračajo nogometaši Pragerskega. Pragerčani so povedli v 25. minuti igre, ko je mrežo gostiteljev zatresel Nejc Brumec. Dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela je prav Nejc Brumec s svojim drugim zadetkom poskrbel za občutnejšo prednost, ki so jo Pragerčani zadržali vse do konca, ter se veselili tretje ligaške zmage, s katero so se zavihteli na osmo mesto. Markovčani so z novim porazom zdrsnili na deveto mesto.
Nogometaši Hajdine so doma v končnici srečanja prišli do zmage proti Stojncem. Gostitelji so povedli v 10. minuti igre, ko je Marka Ladića premagal Peter Vogrinec. Stojnčani so vse do 79. minute lovili priključek, naposled pa je Patrick Petrovič le uspel premagati domačega vratarja Roberta Travnikarja, ter rezultat izenačiti. Dobre tri minute pred iztekom rednega dela je sledilo novo vodstvo Hajdine, za katerega je poskrbel Matjaž Črnko, ki je uspešno premagal gostujočega vratarja iz najstrožje kazni. (Andrej Lončarič)
Zapisniki 11. kroga Super lige

1. MNZ PTUJ – 11. krog
Zavrč do zmage proti Gorišnici, Ormož klonil v Leskovcu
Vodilni Zavrč še naprej ne pozna poraza, tokrat so do novih treh točk prišli proti Gorišnici. Zavrčani so srečanje pričeli v svojem slogu in povedli v 5. minuti srečanja, ko je za vodstvo zadel Sandi Kralj. Že v 18. minuti igre so Zavrčani povišali svoje vodstvo z zadetkom Nikole Vočanca. Gostitelji so v šesti minuti drugega dela še tretjič zatresli mrežo gostov, zadel je Dejan Kocmut in zdelo se je, da je srečanje odločeno. Sledila je izključitev Roka Žganjarja, ki je v igro vstopil le dve minuti pred tem. Številčno prednost so gostje prvič izkoristili v 83. minuti, ko je zadel Jani Zamuda. Zadetek je gostom vlil upanja po preobratu in le tri minute zatem so se nogometaši Gorišnice z zadetkom Mitje Zagorška približali Zavrču na vsega zadetek zaostanka. Toda Zavrčani so minimalno prednost zadržali vse do konca, ter vpisali še osmo zmago, s katero ostajajo na vrhu lestvice. Gorišnica je zdrsnila na šesto mesto.
V Grajeni so do zmage prišli gostje iz Tržca, ki so imenitno vstopili v srečanje, ter povedli že v 12. minuti igre, ko je zadel Semir Kadrić. Le dve minuti zatem so svojo prednost gostje povišali z zadetkom Jureta Kovačiča. Takoj v začetku drugega dela je na sceno vstopil Marko Pečnik in praktično razblinil vse upe Grajene na točke. Sledila je izključitev domačega igralca Benjamina Strelca, ter nov zadetek gostov. Peti zadetek v mrežo Grajene je prispeval Matic Kmetec. David Kramberger je uspel le ublažiti visok poraz domačih dobrih dvajset minut pred iztekom srečanja. Grajena ostaja na tretjem mestu, Tržec se je povzpel na četrto.
Za največje presenečenje kroga so zagotovo poskrbeli nogometaši Leskovca, ki so doma ugnali Ormož. Leskovčani so povedli po dobre pol ure igre, ko je Matej Cafuta poskrbel za vodstvo gostiteljev. Le pet minut zatem je pri gostih sledila izključitev Dominika Križanca. Številčno prednost so gostitelji izkoristili, ter dobrih deset minut pred iztekom rednega dela še enkrat zadeli, končni rezultat je postavil Marko Zavec. Ormožani kljub porazu ostajajo na drugem mestu, Leskovec ostaja osmi.
V edini nedeljski tekmi sta si Podlehnik in Središče razdelila točki. Srečanje so boljše pričeli gostje, ki so povedli v 14. minuti igre, ko je domačega vratarja Mitjo Bedrača premagal Filip Štamberger. Podlehnik je rezultat izenačil v 58. minuti igre, ko je Matic Feguš uspešno izkoristil strel iz bele točke. Podlehnik z novo točko drži sedmo mesto, Središče pa peto.  (Andrej Lončarič)
Zapisniki 11. kroga 1. MNZ Ptuj