Tekmovanje v ligah MNZ Ptuj
Poraz Zavrča v Poljčanah

Naposled se je le zgodilo, nogometaši Zavrča so premagani, za skalp jesenskih prvakov pa so poskrbeli nogometaši poljčanskega Boča.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

SUPER LIGA – 12. krog
Podvinci jesenski prvaki
Nogometaši Podvincev so tudi v zadnjem jesenskem krogu prišli do zanesljive zmage, tokrat so doma ugnali Markovce. Podvinčani so povedli že v 5. minuti igre, ko je zadel Damir Zagoršek. Sredi prvega polčasa je rezultat povišal Matic Marinič, v končnici prvega dela pa je za mirno nadaljevanje poskrbel Marko Šegula. Tik pred koncem srečanja je Žan Zamuda Horvat postavil končni rezultat srečanja, ter potrdil jesenski naslov prvakov nogometašev iz Podvincev. Markovčani so jesenski del končali na predzadnjem mestu.
Slabo formo Gerečje vasi so s pridom izkoristili tudi nogometaši Bukovcev, ki so zanesljivo osvojili tri točke, ter potrdili drugo mesto na lestvici. Sredi prvega polčasa je goste v vodstvo popeljal Matjaž Medved. V deseti minuti nadaljevanja so gostje povišali vodstvo z zadetkom Davida Zorca. V 73. minuti pa so gostje praktično rešili vprašanje zmagovalca, ko je mrežo Tilna Kolariča zatresel Gregor Hebar. Pet minut pred iztekom rednega dela se je med strelce vpisal še najučinkovitejši igralec Bukovcev, Damjan Antolič. Tik pred iztekom srečanja je končni rezultat postavil Nino Šešo. Bukovci bodo prezimili na drugem mestu, Gerečani pa na petem.
Do nove zmage so prišli tudi nogometaši Cirkulan, ki so se treh točk veselili v Stojncih. Mož odločitve je bil Jure Arsič, ki je na sceno stopil v 65. minuti s prvim zadetkom, le štiri minute zatem pa je prednost gostov še povišal. Piko na i odlični predstavi je postavil sedem minut pred iztekom rednega dela s tretjim zadetkom, s katerimi je potrdil tudi sedmo prvenstveno zmago in tretje mesto Cirkulan po jesenskem delu. Stojnci bodo prezimili na sedmem mestu lestvice.
Za novo še tretjo zaporedno zmago pa so poskrbeli nogometaši Pragerskega, ki so doma ugnali Hajdino. Srečanje so sicer boljše pričeli Hajdinčani, ki so povedli v 20. minuti igre, ko je zadel Peter Vogrinec. Le šest minut zatem je Primož Novak rezultat izenačil. Drugi del srečanja pa je povsem pripadel gostiteljem. Najprej so Pragerčani povedli v 65. minuti, ko je zadel David Studenčnik. Tri minute zatem je vodstvo povišal Denis Hajnc, ki je tik pred koncem s svojim drugim zadetkom tudi postavil končni rezultat srečanja. Hajdina ostaja na četrtem mestu lestvice, Pragerčani pa na osmem. (Andrej Lončarič)
Zapisniki 12. kroga Super lige

1. MNZ PTUJ – 12. krog
Boč doma kot prvi do skalpa Zavrča, Tržec na drugo mesto
Naposled se je le zgodilo, nogometaši Zavrča so premagani, za skalp jesenskih prvakov pa so poskrbeli nogometaši poljčanskega Boča. Srečanje so po pričakovanjih pričeli nogometaši Zavrča, ki so povedli v 12. minuti, ko je zadel Denis Potočnik. Že v drugi minuti nadaljevanja so Poljčančani po zadetku Žige Korošca uspeli rezultat izenačiti. Dobrih deset minut pred koncem rednega dela je za popoln preobrat poskrbel Žan Tič. Zavrčani kljub porazu, prvemu v prvenstvu, ostajajo na prvem mestu in imajo pred zimskim premorom devet točk prednosti pred zasledovalci. Boč kljub zmagi ostaja na zadnjem mestu.
Nogometaši Tržca so doma ugnali Podlehnik in se s tremi točkami zavihteli na drugo mesto lestvice. Srečanje so sicer boljše pričeli gostje, ki so povedli po slabih dvajsetih minutah igre, ko je zadel Žan Plavčak. V sami končnici prvega dela so gostitelji pripravili preobrat. Najprej je v 42. minuti Marko Pečnik rezultat izenačil, le tri minute zatem pa je Renato Kolar Tržec povedel v vodstvo. Do konca srečanja se rezultat več ni spremenil. Kot že omenjeno bo Tržec prezimil na drugem mestu, Podlehnik pa na sedmem.
Do nove zmage so doma prišli nogometaši Središča ob Dravi, ki so ugnali Leskovec. Edini zadetek so maloštevilni gledalci videli v prvem polčasu, ko je tri točke Središčanom priigral Miha Sakelšek. Središče se je s tremi točkami zavihtelo na tretje mesto, Leskovec ostaja osmi.
V Gorišnici so gostovali nogometaši Grajene. Potem ko v prvem polčasu maloštevilni gledalci niso videli zadetkov, pa so v drugem polčasu le prišli na svoj račun. Že v šesti minuti nadaljevanja so povedli gostitelji, ko je zadel Mitja Zagoršek. Slabih deset minut zatem so domačini svojo prednost povišali z zadetkom Blaža Šegule, nato pa so v 69. minuti nogometaši Grajene z zadetkom Denisa Lozinška uspeli rezultat znižati. Gostje so do samega konca lovili zaostanek in v peti minuti sodnikovega dodatka se jim je le nasmehnila sreča, ko je točko priigral Sebastjan Jakolič. Grajena je zdrsnila na četrto mesto, Gorišnica ostaja šesta.  (Andrej Lončarič)
Zapisniki 12. kroga 1. MNZ Ptuj