Tekmovanje v ligah MNZ Ptuj

Visoki zmagi Drave in Stojncev.

 V ptujski Superligi večjih presenečenj ni bilo. Vodeča Drava je gostila sosede iz Hajdine in po pričakovanju tudi zmagala. Vse je bilo zaključeno že v prvem polčasu, ko so Ptujčani petkrat zadeli v polno. V drugem polčasu so zadeli samo enkrat in tako za zadetek prehiteli Stojnce, ki so prav tako visoko premagali Boč, zadeli pa so petkrat.
Zmaga Ormožanov nad Bukovci ni presenečenje, saj so pred tem slavili na Hajdini in tako prehiteli ekipo Hajdine. Vidi se, da so se dobro pripravili na spomladanski del prvenstva.
V Središču pa sta si domače Središče in Gerečja vas razdelila izkupiček.
Zapisniki Superliga-17.krog

[phpleague type=fixture id=100] [phpleague id=4 type=table latest=false style=general]

V 1. ligi sta Skorba in Apače odigrala derbi, ki se je končal brez zmagovalca. Z osvojeno točko so Apače še naprej na vrhu prvenstvene razpredelnice pred sosedi iz Lovrenca, ki so bili v tem krogu prosti.
Po vseh nevšečnosti  nogometašev Dornave s poplavljenim igriščem se to ni ni nič poznalo v igri. Proti Vidmu so zaigrali dobro in  borbeno, ter slavili minimalno zmago.
Uspešna sta bila še Tržec doma proti Podvincem in Markovci, ki so slavili v Majšperku.
Zapisniki 1. MNZ Ptuj-13.krog

[phpleague type=fixture id=123] [phpleague id=5 type=table latest=false style=general]

 
V 2. ligi so prvo točko oddali nogometaši Cirkulan v Zgornji Polskavi. V sosedskem derbiju  na Pragerskem, je Spodnja Polskava igrala kot doma in domačinom poklonila petardo. S to zmago je postala prvi zasledovalec vodečih Cirkulan.
Makole so visoko premagale Grajeno na gostovanju, Hajdoše pa Leskovec in tako dosegli svojo drugo zmago v tem prvenstvu, medtem ko sta Podlehnik in Slovenja vas igrala  neodločeno, brez zadetkov.
Zapisniki 2. MNZ Ptuj-10.krog

[phpleague type=fixture id=142] [phpleague id=6 type=table latest=false style=general]

 

Danilo Klajnšek