Tekmovanje v ligah MNZ Ptuj

Glede prvaka v 1. ligi MNZ Ptuj je vse jasno. To so nogometaši Apač, ki so si krog pred koncem prvenstva z zmago proti Podvincem DS Galun to tudi teoretično zagotovili.

Super liga – 26. krog
V predzadnjem krogu ptujske Super lige je skoraj vse potekalo po pričakovanjih, le Bukovci so presenetili v Gerečji vasi. Gledalci so vsekakor prišli na svoj račun, saj so videli šest zadetkov. Mogoče bi bilo drugače, če bi domači imeli prvega vratarja, saj je na koncu po poškodbi Kaisersbergerja med vratnice stopil veteran Jože Šmigoc.
Tudi v Središču so bili gledalci zadovoljni, vsaj domači. Njihovi ljubljenci so v lokalnem derbiju opravili z Ormožani. Tudi nogometaši Stojncev so proti Boču vpisali nove tri točke.
Največ zanimanja pa je bilo namenjenega srečanju v Podvincih, kjer je gostovala Drava, ki je s tesno zmago samo potrdila primat prvega mesta in najboljše ekipe v ptujski občini.
Zapisniki Super liga-26.krog

[phpleague type=fixture id=220] [phpleague id=4 type=table latest=false style=general]

1. MNZ Ptuj – 21. krog
Glede prvaka v 1. ligi MNZ Ptuj je vse jasno. To so nogometaši Apač, ki so si krog pred koncem prvenstva z zmago proti Podvincem DS Galun to tudi teoretično zagotovili. Srečanje so pričeli odlično, saj so povedli 3:0, nato pa se ustavili in gostje so znižali na 3:2. Da pa niso do konca trepetali, je z izredno lepim zadetkom poskrbel Aljoša Fruk, kar je pomenilo veliko veselje, saj bodo ljubitelji nogometa v Apačah naslednjo tekmovalno sezono gledali tekme Super lige.
Lovrenc je visoko premagal Skorbo, v sosedskem derbiju na Vidmu pa so domačini  slavili proti sosedom iz Tržca. Rogoznica je dobila pomembne tri točke proti Dornavi, v derbiju začelja pa je Gorišnica premagala Majšperk.
Zapisniki 1.MNZ Ptuj-21.krog

[phpleague type=fixture id=131] [phpleague id=5 type=table latest=false style=general]

2. MNZ Ptuj – 18. krog
Že nekaj časa je bilo jasno, da so Cirkulane prvak in da bodo naslednjo sezono igrali v višjem rangu tekmovanja. Tokrat so gladko opravili z Grajeno.
Da je Leskovec v dobri formi, je pokazal na gostovanju v Pragerskem, kjer je domačim dal petico. Makole so bile boljše od Hajdoš, v Slovenja vasi pa sta si ekipi razdelila točke. V Spodnji Polskavi je Podlehnik slavil minimalno zmago.
Zapisniki 2.MNZ Ptuj-18.krog

[phpleague type=fixture id=150] [phpleague id=6 type=table latest=false style=general]

 

Danilo Klajnšek