Tekmovanja v ligah MNZ Ptuj

Pravi brodolom so v tem krogu doživeli nogometaši Hajdine, ki so v Bukovcih kar sedemkrat pobirali žogo iz svoje mreže.

Super liga – 22. krog
Štiri kroge pred koncem prvenstva so nogometaši ptujske Drave tudi teoretično prvaki, pa čeprav v tem krogu niso igrali. Največ zanimanja je bilo namenjeno srečanju v Podvincih, kjer so domačini gostili ekipo Gerečje vasi. Gostje so brez večjih težav slavili zmago in se povzpeli za eno mesto. Tretji tudi nameravajo ostati.
Stojnci so z zmago nad Središčem utrdili drugo mesto. Pravi brodolom so v tem krogu doživeli nogometaši Hajdine, ki so v Bukovcih kar sedemkrat pobirali žogo iz svoje mreže. Za majhno presenečenje so poskrbeli nogometaši Ormoža, ki so dokaj lahko odnesli tri točke iz Poljčan, ter s tem naredili dober izkorak k obstanku v ligi.
Zapisniki Super liga-22.krog

[phpleague type=fixture id=217] [phpleague id=4 type=table latest=false style=general]

 

1 .MNZ Ptuj – 18. krog
Vodeče Apače so gostile Videm in iztržile tri točke in to kljub temu, da so gostje povedli. Dva zadetka za domače je dosegel Nejc Šenkiš. Ta zmaga je bila dovolj za ohranitev prvega mesta, ki je sedaj še bolj trdno, saj je Lovrenc, njihov prvi zasledovalec, izgubil v Podvincih. Markovci in Tržec sta bila uspešna. Prvi so tesno premagali Gorišnico, medtem ko je Tržec brez težav opravil z Rogoznico, ter se po seriji uspehov znašel na tretjem mestu in se do konca lahko vmeša tudi v borbo za naslov prvaka.
Pravi polom na svojem igrišču so doživeli nogometaši Majšperka, saj jim je Dornava vzela pravo mero.
Zapisniki 1.MNZ Ptuj-18.krog

[phpleague type=fixture id=128] [phpleague id=5 type=table latest=false style=general]

2. MNZ Ptuj – 15. krog
Vodeče Cirkulane so »preživele« Makole, saj so minimalno zmagale. Očitno je Leskovec v dobri formi in zasleduje vodeče moštvo. Tokrat so torpedirali Slovenja vas.
Nič kaj bolje se ni godilo Grajeni doma proti Podlehniku in Spodnji Polskavi v Hajdošah. Slednji v drugem delu igrajo kot prerojeni. Nič kaj težko delo ni imela Zgornja Polskava, ki je doma opravila s Pragerskim, ki je zadnje. Za kaj več je potrebno osvajati točke.
Zapisniki 2.MNZ Ptuj-15.krog

[phpleague type=fixture id=147] [phpleague id=6 type=table latest=false style=general] Danilo Klajnšek