Središče cilja na uvrstitev med prvih 5

Nogometaši iz Središča ob Dravi so v minulem prvenstvu igrali dobro in brez večjih težav zasedli mesto v sredini prvenstvene razpredelnice. Mnogo tega so v klubu spremenili. Novi trener po Danilu Žerjavu je postal postal Aleš Lesjak, ki je uspešno predstavil ekipo na memorialnem turnirju v Apačah, kjer so nogometaši osvojili prvo mesto in prehodni pokal.

Nogometaši iz Središča ob Dravi so v minulem prvenstvu igrali dobro in brez večjih težav zasedli mesto v sredini prvenstvene razpredelnice.
Mnogo tega so v klubu spremenili. Novi trener po Danilu Žerjavu je postal postal Aleš Lesjak, ki je uspešno predstavil ekipo na memorialnem turnirju v Apačah, kjer so nogometaši osvojili prvo mesto in prehodni pokal. Ta uspeh je bil samo vmesna postaja pred začetkom tekmovanja v ptujski Super ligi. Na turnirju v Apačah so prikazali zrelo in kombinatorno igro, ter dali vedeti, da se bo na njih moralo resno računati. O začetku priprav na prihajajočo sezono nam je trener Središča ob Dravi Aleš Lesjak dejal:
»Z vadbo smo pričeli pred dvema tednoma, kjer smo opravili po štiri treninge vsak teden. Odigrali smo že tri pripravljalne tekme, in sicer smo doma odigrali tekmo z Ljutomerom 0:0, druga tekma je bila v sosednji Hrvaški, kjer smo s 6:1 premagali Štrigovo, tretjo pa smo odigrali na Cvenu 1:1. Z obiskom igralcev sem zadovoljen. Nismo še kompletni, saj je nekaj igralcev še na morju!«

Kako pa je z igralskim kadrom, saj bo sezona dolga in naporna in kakšni so cilji?
»V kadru imam dvajset nogometašev, med njimi je tudi nekaj novih. Zadali smo si uvrstitev med prve tri ali pet. Ker se je spremenil sistem tekmovanja bi želeli nadaljevati v ligi za prvaka. Dobili smo Luko Mlinariča iz Ormoža, tudi David Majč prihaja iz Ormoža, po nekaj časa pavze bo zaigral tudi Robert Govedič. Ostali so vsi igralci in to bi naj bilo dovolj za naše cilje. Za kaj več pa je že vprašanje za upravo kluba,« je kratki razgovor zaključil trener ekipe Središča ob Dravi Aleš Lesjak.