Šmarčani ostali brez glavnih mož

Po nadvse uspešni minuli sezoni v 3. SNL-vzhod, ki so jo zaključili na 3. mestu, se Šmarčani od 15.07. pripravljajo na novo sezono. Ekipa bo napram minuli dodobra spremenjena, saj je ekipo zapustilo nekaj pomembnih mož, ki so bili hrbtenica ekipe.

Po nadvse uspešni minuli sezoni v 3. SNL-vzhod, ki so jo zaključili na 3. mestu, se Šmarčani od 15.07. pripravljajo na novo sezono. Ekipa bo napram minuli dodobra spremenjena, saj je ekipo zapustilo nekaj pomembnih mož, ki so bili hrbtenica ekipe. Tako so klub zapustili Oparenovič, Neskič (Avstrija), Pepelnak (prenehal z aktivnim igranjem), Jesenk (študij), Čakš (bolezen) in Deučman (služba). Trener Ibrahim Neskič adekvatnih zamenjav zaenkrat še ni našel, je pa nekatere nastale vrzeli že zapolnil. Tako so novinci v šmarskem dresu vratar Serdar (Straža-HR), Krstnik (Rogaška), Žnidar (mladinska selekcija) in Drofenik.
Glede na odhode in prihode so pričakovanja nekoliko skromnejša kot so to bila v minuli sezoni, tako da bi bili z uvrstitvijo v sredino lestvice zadovoljni.
Do začetka prvenstva imajo v načrtu odigrati kar nekaj pripravljalnih srečanj. V prvem tednu priprav so že odigrali eno, in sicer so premagali novega tretjeligaša Šentjur s 5:1