Skorba načrtuje uvrstitev med prve štiri

K Skorbi sta pristopila izkušena nogometaša, in sicer Marko Kmetec in Franc Fridl. S tem se je vse dvignilo na višji nivo. Njihov cilj v naslednji sezoni je igranje za vrh, oziroma med prve štiri ekipe.

Nogometaši Skorbe so v minulem prvenstvu 1. lige MNZ Ptuj dolgo bili v kombinaciji za najvišja mesta, vendar so proti koncu prvenstva popustili in na koncu zasedli 4. mesto, s čimer so na koncu v klubu bili zadovoljni.
Letos so s pripravami na novo sezono pričeli konec meseca julija. Zaradi zdravstvenih težav ne trenirajo s trenerjem Brankom Krajncem, nekdaj odličnim igralcem Aluminija in Drave. Začasno delo je zato prevzel njegov sin Uroš Krajnc, ki nam je dejal: »Vadili smo trikrat tedensko in odigrali šest pripravljalnih tekem. Na voljo je dvajset nogometašev, ki so prizadevni in to je tisto kar veseli. Iz kluba je odšel napadalec Kajetan Brodnjak, in sicer k sosedom v Gerečjo vas, ki igrajo v višjem rangu tekmovanja. K nam sta pristopila izkušena nogometaša, in sicer Marko Kmetec in Franc Fridl. S tem se je vse dvignilo na višji nivo. Naš cilj v naslednji sezoni je igranje za vrh, oziroma med prve štiri ekipe. Pogoje za delo imamo dobre, vse skupaj še poteka lažje, ko k delu priskočijo naši veterani, zato sem pred prvenstvom optimist«, je dejal Uroš Krajnc.

 

Danilo Klajnšek
Foto: Matija Brodnjak