Rezultati zadnjega 21. kroga MČL Golgeter
Kozje z zmago do končnega 2. mesta


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Za zadnji krog MČL Golgeter smo imeli le še eno neznanko, kdo bo osvojil 2. mesto. Najbolje je kazalo Kozjemu, ki ga je na koncu tudi osvojilo. Domači so do želenega 2. mesta prišli po zaslugi odličnega drugega polčasa, v katerem jim je uspel rezultatski preobrat. Po prvem delu igre so namreč zaostajali z 1:2, Šoštanj pa je do vodstva prišel po zadetkih Karajbiča in Celcerja, medtem ko je za domače zadel Lojen. Po odmoru pa so domači zagospodarili na igrišču in prevzeli vajeti igre v svoje noge. Podjetnejša igra je najprej v 57. minuti prinesla izenačenje, ko je zadel Uršič, zmago pa je v 79. minuti priigral Lojen. V veliki meri so jim k temu pripomogli tudi gostje sami, ki so okrog 70. minute prejeli dva rdeča kartona, izključena pa sta bila Agić in Šabanović.
Preostala dva srečanja sta se končala z delitvijo točk. V Mozirju, kjer je gostovalo Ljubno, gledalci niso videli zadetkov, z rezultatom pa so na koncu bili bolj zadovoljni v gostujočem taboru.
Šmarje je proti Žalcu potrebovalo zmago, na koncu pa so se morali zadovoljiti z remijem. Bilo je precej pestro, saj so gledalci lahko videli 4 zadetke, 6 rumenih in 3 rdeče kartone. Domači so bili zelo blizu zmage, saj so vse do 94. minute vodili z 2:1. Povedli so sicer Žalčani, ki so v vodstvo prešli v 7. minuti z zadetkom Denaca. Domačini so v nadaljevanju vzpostavili ravnotežje in najprej v 37. minuti preko Mikše izenačili, povedli pa v 83. minuti, ko je Jančič realiziral 11-metrovko. Vse je kazalo na domačo zmago, a je slavje šmarski ekipi preprečil Perko, ki je globoko v sodnikovem podaljšku zadel za končnih 2:2.