Rezultati ONL Videm

Selani pripravili presenečenje in remizirali z vodilno Majolko.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

VETERANI – rezultati 6. kroga – sobota, 10.01.2015
JOE COPY SITAR – VETERANI : GOSTIŠČE KOZEL – ŠD SELAN 3 : 5 (0 : 2)
Napoved, da so točke v tej tekmi praktično oddane Selanom, vendar, da je potrebna previdnost, se je tudi uresničila. Joe-ji so se srčno borili, vendar so pred vrati nasprotnika preveč komplicirali.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : KMN MAJOLKA – VETERANI 2 : 6 (0 : 2)
Pobrežani so po prvem polčasu zaostajali za dva zadetka, ki so jih prejeli po izgubljenih žogah v obrambni liniji. Majolka poviša vodstvo na 3 : 0 v 17. minuti tekme. Nato sledi nekaj obetavnih minut za Pobrežane, ko dosežejo dva zadetka. Imajo celo priložnost za izenačenje, ki pa je splavalo po vodi, zopet zaradi slabe podaje, ki se konča s protinapadom Majolke in zadetkom v njihovi mreži. Po tem zadetku so se Pobrežani predali, saj v nadaljevanju niso spravili nič več konkretnega skupaj, prejeli pa so še dva zadetka.

ŠD LANCOVA VAS – VETERANI : NK VIDEM – VETERANI 7 : 3 (5 : 1)
Škoda, da domačini zopet niso bili v kompletni postavi, da bi se lahko konkretneje zoperstavili ekipi iz Lancove vasi. Vidi se, da jim primanjkuje predvsem dober vratar, ki bi z dobrimi obrambami ekipo dvignil.

Could not load template standings-extend.php

 

 

ČLANI – rezultati 7. kroga – sobota, 10.01.2015
KMN MAJOLKA – ČLANI : KROVSTVO PETROVIČ – ŠD SELAN 2 : 2 (0:1)
Ta tekma je bila po moji oceni najboljša v letošnji ligi. Bilo je užitek gledati mladeniče, ki so svoje tehnično znanje demonstrirali v visokem tempu. Posest žoge je res bila v domeni igralcev Majolke, vendar prvi zadetek dosežejo Selani, kar je tudi rezultat prvega polčasa. Majolka nato z zadetkoma v enaindvajseti in štiriindvajseti minuti preobrne rezultat v svojo korist. Vendar tekme še zdaleč ni konec. Selani po zaostanku nimajo kaj izgubiti, zato si upajo več, več je njihovih napadov, Igralci Majolke morajo delati prekrške. Selani zapravijo akumulirani strel iz razdalje 10 m. Vseeno pa to popravijo z lepo akcijo in zadetkom minuto pred koncem tekme in rezultat poravnajo na 2 : 2, kar je bil potem tudi končni rezultat tekme.

NK TRŽEC – R21 : EHM TEAM 2 6 : 4 (2:0)
Igralci EHM Teama so bili v začetku tekme bolj konkretni na igrišču, vendar ne v zaključkih. Trževčani se v drugem delu prvega polčasa le malo zberejo in pričnejo bolj konkretno ogrožati vrata nasprotnika, kar pripelje tudi do kazenskega strela v 9. minuti, ki ga pretvorijo v zadetek. Vodstvo povišajo v izteku prvega polčasa. V drugem polčasu vidimo kar osem zadetkov in to po štiri v vsaki mreži, vendar je razlika iz prvega polčasa le prevelika za EHM Team, čeprav jim v 28. minuti uspe znižati na 4 : 5, vendar kaj, ko takoj za tem prejmejo še šesti zadetek in tekme je konec.

PGD VIDEM : ŠD ZG. PRISTAVA 4 : 7 (1:4)
Gasilci izgubljajo začetni navdih. Preveč je »soliranja« v njihovi igri, kar pa znajo nekatere ekipe z pridom izkoristiti.

JOE COPY SITAR – ČLANI : BAR DOLENCE 0 : 7 (0:3)
Barovci so odpravili z visoko razliko Joe-je, ki še edini nimajo točke v ligi.

ŠD LESKOVEC : ŠD POBREŽJE 1 : 6 (0:2)
Pobrežani so nekoliko presenetljivo, vendar popolnoma zasluženo visoko porazili igralce iz Leskovca, ki so bili le bleda senca ekipe iz prejšnjih tekem, ko so odpravili AS-e in NK Tržec – R21.

ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : ŠD AS 4 : 2 (2:2)
AS-om letos ne steče in ne steče. Novo zaušnico so jim dali mladeniči iz Lancove vasi.

Could not load template standings-extend.php

 

Darko Lah