Rezultati ONL Videm

Lahko v tekmi zapraviš visoko vodstvo 4:0 in na koncu izgubiš? Seveda lahko. Dokaz za to so Pobrežani.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

VETERANI – rezultati 8. kroga – sobota, 24.01.2015
KMN MAJOLKA – VETERANI : ŠD LANCOVA VAS – VETERANI 5 : 0 (2 : 0)
Majolka je z odliko opravila popravni izpit medsebojnih srečanj. Lancovi vasi ni dovolila doseči niti častni zadetek.

JOE COPY SITAR – VETERANI : NK VIDEM – VETERANI 1 : 4 (1 : 1)
Joe-jem je neodločen rezultat po polčasu še dajal upanje, da osvojijo prve točke v ligi. S tem se seveda niso strinjali domači veterani, ki so jih s tremi zadetki v drugem polčasu »zabetonirali« na zadnjem mestu lestvice.

GOSTIŠČE KOZEL – ŠD SELAN : ŠD POBREŽJE – VETERANI 6 : 2 (3 : 0)
Začetek tekme ni kazal na to, da bodo Selani gladko in visoko premagali vrstnike iz Pobrežja, saj so slednji v prvih minutah imeli žogo več v svoji posesti, imeli so nekaj izrednih priložnosti, tudi iz razdalje 2 m od vratarja, pa vendar žoge niso uspeli ali niso znali spraviti v mrežo nasprotnika. Selani jih kaznujejo s tremi zadetki v zadnjih treh minutah prvega polčasa, nato pa drugi polčas rutinsko izpeljejo do konca.

Could not load template standings-extend.php

 

ČLANI – rezultati 9. kroga – sobota, 24.01.2015
PGD VIDEM : EHM TEAM 2   4 : 3 (2:2)
Do devete minute PGD zadane 2x mrežo EHM Teama 2, katerega igralci tekmujejo v zadevanju vratnic in zapravljanju priložnosti. V preostanku prvega polčasa se ponavlja znani scenarij gasilcev, ki po začetnem vodstvu nerazumljivo popustijo, kar pa nasprotniki po običaju izkoristijo. Tako ne čudi, da je bil rezultat polčasa 2:2. Za spremembo, se gasilci v nadaljevanju le zberejo in zaključijo tekmo z minimalno zmago.

KROVSTVO PETROVIČ – ŠD SELAN : BAR DOLENCE 3 : 4 (1:1)
Selani prvi dosežejo zadetek na tekmi in to že 3. minuti po dobri podaji iz kota. Izenačenje sledi še v isti minuti. Do konca prvega polčasa več ne vidimo zadetkov, čeprav je bilo priložnosti na obeh straneh kar nekaj. Z zadetki v drugem polčasu začnejo Barovci, vendar Selani takoj poravnajo. To se je ponovilo 2x, v tretje slednjim ni uspelo izenačit, tako da Barovci zabeležijo zmago z 4:3, ki jih počasi pelje proti prvaku lige.

ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD POBREŽJE – ČLANI 7 : 6 (2:4)
Lahko v tekmi zapraviš visoko vodstvo 4:0 in na koncu izgubiš? Seveda lahko. Ta tekma je to pokazala v praksi. Pobrežani v prvih minutah tekme kaznujejo nasprotnika praktično za vsako napako. 4:0 je bilo že v deseti minuti. In, ko bi v tem ritmu morali nadaljevati, se prehitro zadovoljijo z hitrim vodstvom, kar Zg. Pristava obrne v svoj prid in z dvema zadetkoma zaključi prvi polčas z zaostankom 2:4. Pobrežanom v 22. minuti uspe povišati na 5:2. Za njih kot da je tekme konec. S tem pa se ne strinjajo igralci iz Zg. Pristave, ki nadaljujejo z vratarjem v polju, kar jim očitno gre zelo dobro od nog, saj so do 28. minute dosegli kar štiri zadetke. Sedaj je 6:5 v njihovo korist. Pobrežje v isti minuti poravna na
6:6. Zmagoviti zadetek Zg. Pristave za 7:6 vidimo v zadnji minuti srečanja. Nauk tekme: »ne zadovolji se z visokim vodstvom prehitro, ker ti sreča lahko obrne hrbet«.

KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD AS   3 : 3 (0:1)
Prvi polčas je minil bolj v otipavanju nasprotnika. Priložnosti za zadetek je malo, pa vendar prvi zadetek pade v 9. minuti iz prostega strela. Zadenejo AS-i, ki izkoristijo slabo postavljen živi zid Majolke. AS-i povišajo vodstvo na 2:0 v 19. minuti. Igralci Majolke se ne predajo, v 23. minuti znižajo na 1:2. Možnost za izenačenje se jim ponudi v 27. minuti, vendar zapravijo akumulirani strel iz razdalje 10. m. Prava drama pa je potekala v zadnjih dveh minutah srečanja. Majolki le uspe izenačenje na 2:2, toda kaj, AS-i hitro povišajo na 3:2. V izdihljajih tekme Majolka poravna na končnih 3:3, ki je glede na videno najbolj realno.
Žal pa končni rezultat tekme ne ustreza ne eni in ne drugi ekipi. Majolki bi samo zmaga še dajala upanje za boj za prvo mesto, AS-om pa boj za tretje.

NK TRŽEC – R21 : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI 5 : 2 (2:0)
Mladeniči iz Lancove vasi so morali priznati premoč starejšim in izkušenejšim igralcem iz Tržca.

JOE COPY SITAR – ČLANI : ŠD LESKOVEC 2 : 8 (2:4)
S takšnim pristopom do igre, kot ga kažejo igralci Joe Copy Sitar pa res ne morejo osvajati točke. Tako se upravičeno nahajajo na zadnjem mestu lestvice.

Could not load template standings-extend.php

Darko Lah