Rezultati 9. kroga 3. SNL-sever
Lenart premagal Podvince, 3. zaporedna zmaga Šentjurja

Vsaki krog prinese kakšno presenečenje in tudi v tem krogu zagotovo ne bo nič drugače.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Maribor in Malečnik sta odprla 9. krog in tekmo tega kroga odigrala dan prej kot ostali. Mariborčani po porazu v Podvincih nadaljujejo z zmagami. Tokrat so brez večjih težav odpravili Malečnik in ga premagali s 5:3. Domačini so bili enostavno dominantnejši in vse do 90. minute vodili že s 5:1, nato pa so domačini z dvema zadetkoma uspeli ublažiti poraz.
Da je liga resnično nepredvidljiva in izenačena, je dokazalo srečanje v Lenartu kjer je domača ekipa premagala edine krvnike Maribora, Podvince. Ti so bili v tem srečanju izraziti favoriti za zmago, 3x vodili, a na koncu izgubili. Lenartčanom se počasi vrača tisto kar so kljub dobri igri v minulih krogih izgubili.
Šentjur je zabeležil še tretjo zaporedno zmago. Tokrat so z minimalnih 1:0 uspeli premagati Mons Claudius. Izjemno izenačeno srečanje bi se lahko prevesilo tudi na drugo stran, a je bila tokrat Fortuna na strani domače ekipe, ki je do zmage prišla z zadetkom Lampreta v sodnikovem podaljšku.
Bistrica je utrpela še 7. poraz v prvenstvu. Tokrat jih je nekako pričakovano premagal Fužinar, ki je bil boljši z 1:3. Ravenčani so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik, zato rezultat na koncu ni izostal. Ta zmaga je za njih izjemnega pomena, saj so uspeli prekiniti negativni niz.
Derbi kroga med Koroško Dravograd in Dravo Ptuj se je končal z delitvijo točk. Domačini so večino srečanja vodili z zadetkom Nabernika iz 5. minute, a bolj ko se je srečanje bližalo h koncu, bolj so gostje oblegali vrata domačih. Vztrajnost jim je bila poplačana v 77. minuti, ko je nekdanji slovenski reprezentant Nastja Čeh uspel izenačiti na končnih 1:1.
Šampion je v domačem srečanju prišel do izjemno pomembne zmage nad Radljami. Po izenačenem 1. polčasu, ki se je končal z 0:0, so domači v nadaljevanju pritisnili na plin in s 4-imi zadetki odločili zmagovalca.
Korotan je v domačem srečanju z gosti iz Šmarja uspel prekiniti niz treh zaporednih porazov. A na začetku ni kazalo najboljše, saj so gostje že od 11. minute vodili. Domačini so nato uspeli vzpostaviti ravnotežje in v 31. minuti izenačiti. V nadaljevanju bi lahko do vodstva prišli oboji, uspelo pa je domačim, ki so z zadetkom Petriča uspeli priti do pomembnih treh točk.
Zapisniki 9. kroga 3. SNL-sever

Could not load template standings-extend.php