Rezultati 8. kroga ONL Videm

Srečanje KMN Majolka-člani : ŠD Zg. Pristava je bila prava poslastica za ljubitelje futsala.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 8. kroga – sobota, 19.01.2019
SKUPINA ZA PRVAKA

ŠD AS : NK TRŽEC – R21   4 : 1 (2:1)
Končni rezultat je nekoliko varljiv, saj so se morali AS-i zelo potruditi, da so na koncu strli odpor žilavih igralcev iz Tržca.

KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD ZG. PRISTAVA   7 : 9 (3:4)
To pa je bila poslastica za ljubitelje futsala. Visok tempo, moška igra in na koncu 16 zadetkov. To se pa res ne vidi vsaki dan. Rezultatsko izenačen je bil bolj prvi polčas. Majolka v 10. minuti vodi že s 3:1. Pristava odgovori z menjavo vratarja z igralcem, kar je bil za njih zadetek v polno, saj so s številčno premočjo v polju s tremi zadetki do konca polčasa že prešli v vodstvo. Igralcem Majolke v 20. minuti uspe rezultat poravnati na 4:4. A kaj, ko je Pristava že v naslednjem napadu zopet v vodstvu. Majolka stavi vse v napad, pozablja na obrambo, tako da ne čudi, da so prejeli še dva zadetka, ko je bil vratar daleč zunaj, dosegli pa so tudi avtogol. V 25. minuti so Pristavani že vodili z visokih 9:5. Tekme pa še zdaleč ni bilo konec. Zadnjih pet minut mine v prevladi igralcev Majolke, vendar kaj več kot omiliti poraza jim ni uspelo. Praznina v njihovih vrstah zaradi kaznovanih dveh igralcev v prejšnjem krogu, je žal terjala davek.

SKUPINA ZA MESTA 5-8

ŠD SELAN : ŠD POBREŽJE – ČLANI   6 : 3 (2:1)
Pobrežani so po prvi in visoki zmagi v prejšnjem krogu, tekmo pričeli zelo motivirani. Zato ne čudi, da so prvi gol prejeli »šele« v 7. minuti. S prejetim zadetkom je tudi motivacija padala in so na koncu morali priznati, da imajo Selani boljšo ekipo.

ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : NK TRŽEC – BAR OSMICA   1 : 7 (1:4)
In končno so tudi mladi igralci NK Tržca okusili slast zmage. Premagali so sosede iz Lancove vasi. Da so dobili samo en zadetek pa gre zasluga njihovemu vratarju, ki je imel svoj dan dobrih obramb.

VETERANI – rezultati 8. kroga – sobota, 19.01.2019
ŠD LANCOVA VAS – BAR OSMICA : ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL   3 : 17 (1:6)
Rezultat pove vse. Dodaten komentar ni potreben.

BAR VIDEM : KMN MAJOLKA – VETERANI   3 : 6 (3:3)
Tako kot sem omenil v napovedniku, je na koncu odločila kvaliteta. Tempo tekme je bil na zavidljivem nivoju. Barovci so do 10. minute bili boljša, predvsem pa konkretnejša ekipa, saj so imeli trenutni rezultat 3:1. Igralci Majolke do polčasa uspejo poravnati na 3:3. Slednji v drugem polčasu s tremi zadetki le postavijo vse na svoje mesto. Barovcem je v zaključkih zmanjkalo moči, da bi dosegli še kakšen zadetek.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : prosto

Darko LAH

 

ŠD Pobrežje - člani

Image 1 of 1