Rezultati 8. kroga 2. SNL
Tolmin z zmago iz Kidričevega

Absolutni zmagovalci kroga so Krčani, katerim je spet uspelo zmagati v zaključku tekme!


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Absolutni zmagovalci kroga so Krčani, katerim je spet uspelo zmagati v zaključku tekme! Ampak tokrat jim je uspelo doseči celo dva zadetka ob koncu, in preobrniti rezultat proti nesrečni ali nespretni Dravinji. Sedaj imajo štiri točke prednosti pred Aluminijem, ki doma ni uspel streti odpora Tolmina. Še več, gostje so slavili z minimalnim izidom in se priključili domačinom na tretjem mestu tabele.
Aluminij si proti čvrstim in agresivnim Tolmincem ni mogel priigrati veliko priložnosti.
Dob je slavil v Ankaranu in tako pobegnil iz spodnjega dela tabele, zmagovalca pa je odločil kapetan Kunstelj iz 11-metrovke.
Veržej je pričakovano slavil proti Šmarčanom, ampak tokrat so Šmarčani pustili dober vtis. Skozi celo tekmo so narekovali igro, a bili kaznovani iz protinapadov. Ta poraz jih je postavil na dno tabele.
V lokalnih derbijih nikoli ni favoritov in tako je bilo tudi v Šenčurju, ki so gostili Triglav. Takšne zmage so najslajše in dvignejo samozavest. Gostje so sicer povedli, a so borbeni domačini uspeli priti do zaslužene zmage.

Could not load template standings-extend.php