Rezultati 7. kroga lige malega nogometa za pokal občine Videm


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 7. kroga
ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD AS   4 : 6 (3:1)
Zg. Pristava očitno premore premalo kvalitetnih igralcev. To se je videlo na tej tekmi, ko se je poškodoval eden njihovih ključnih igralcev Korez. Omenjeni je sicer po nekaj minutah nadaljeval z igro, vendar učinek je bil zaradi poškodbe zelo slab, zato ne čudi, da so to AS-i s kombinatorno igro hitro izkoristili.

ŠD BELAVŠEK : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI   3 : 6 (3:2)
Igralci iz ŠD Lancova vas so že 5. minuti vodili z 2:0. Potem so se zaustavili in pustili nasprotniku, da jih s tremi zadetki pusti v zaostanku 2:3 po polčasu. V drugem so s štirimi zadetki le postavili stvari na svoje mesto.

NK TRŽEC – R21 : ŠD SELAN   1 : 7 (1:2)
Igralci iz Tržca so se v prvem polčasu dobro upirali favoriziranim igralcem iz Sel, ki so držali visok ritem tekme. Toda igri Selanov z vratarjem v polju večino tekme žal v drugem polčasu niso mogli več slediti, zato ne čudi visok končni rezultat.

KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD POBREŽJE – ČLANI   9 : 4 (5:1)
Ker so igralci iz Lancove vasi premagali ŠD Belavšek, je za KMN Majolka za uvrstitev v končnico štela samo zmaga. Temu primerno so tudi odigrali tekmo in si že po polčasu priigrali neulovljivo prednost 5:1, ki so jo v drugem še samo povišali.

 

VETERANI – rezultati 7. kroga
NK TRŽEC VETERANI : ŠD LANCOVA VAS – VETERANI    5 : 6 (4:2)
Po prvem polčasu je vse kazalo, da bodo mlajši igralci iz Tržca z lahkoto opravili s sosedi iz Lancove vasi. Toda to je bil račun brez krčmarja. Izkušnje starejših igralcev iz Lancove vasi in igra z vratarjem v polju je v drugem polčasu tekmo prevesilo popolnoma na njihovo stran.

KMN MAJOLKA – VETERANI : ŠD POBREŽJE – VETERANI   7 : 4 (1:4)
Gledali smo dva različna polčasa. V prvem gre praktično vse v gol Pobrežanom, v drugem pa igralcem KMN Majolka, ki so z igralcem vratarjem v nadaljevanju zadeli v polno.

 

Darko LAH