Rezultati 7. kroga 3. SNL-vzhod
Derbi na Fazaneriji brez zmagovalca, v Kuzmi visoka zmaga Tromejnika

Na nekdanjem velikem derbiju med Muro in Beltinci sta se ekipi in 500 gledalcev na Fazaneriji morali zadovoljiti z remijemi.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Tekme 7. kroga 3.SNL-vzhod so ponovno poskrbeli za nekaj sila zanimivega dogajanja. Presenečajo nekateri rezultati in pogled na lestvico, kjer so razlike res minimalne. Poglejmo, kaj se je dogajalo tokrat.
Derbi v Ljutomeru, kjer je gostoval Rakičan, se je končal z delitvijo točkovnega plena. Gledalci so spremljali zelo razgibano nogometno predstavo, izostalo pa je tisto kar šteje, torej zadetki. Obe ekipi sta kljub remiju še naprej blizu najboljšim.
Presenečenje so tokrat pripravili Črenšovci, ki so poskrbeli za svojo prvo točko v sezoni. Domačini so sicer vseskozi lovili rezultat. Za Grad je bil obakrat uspešen Tompa, medtem ko sta za domačine v polno merila Kociper iz enajstih metrov in za končnih 2:2 Törnar.
Nafta 1903 nadaljuje s suverenimi predstavami. Tokrat so v lendavskem športnem parku padli Bakovci. Za Lendavčane so bili uspešni Gerenczer, Karlovčec ter Horvat in zmaga je bila zaslužena.
Bistrica bi lahko na domačem terenu proti Čardi dosegla celo zmago, toda Zver je v 6. minuti zapravil enajstmetrovko. Obe ekipi sta se bili prisiljeni zadovoljiti z delitvijo točk, Čarda pa je tekmo končala z igralcem manj, saj je drugi rumeni karton v 71.minuti prejel Puhan.
Turnišče je v Serdici odlično opravilo svojo nalogo, saj so domačine ugnali s kar 0:3. Že v 1. minuti jih je v vodstvo povedel Horvat, za končno veselje pa sta poskrbela Lutar in Takacs.
Rezultat iz Kuzme je na videz visok. Tromejnik je v enem izmed derbijev kroga s kar 4:0 ugnal Odrance. Toda gostje so pred zaključkom prvega dela prejeli kar 2 rdeča kartona, ko sta pod predčasno prho morala Raduha in Matjašec. Domačini so odpor žilave odranske deveterice strli šele v 78. minuti, ko je v polno zadel Sukič. Domačo zmago so nato potrdili Karnet iz 11m, ter Senekovič in Bokan Blaž. Toda, če gostje ne bi prejeli dva rdeča kartona, bi bilo veliko vprašanje kaj bi prineslo nadaljevanje v Kuzmi, saj so tudi gostje predvsem iz standardnih situacij v drugem delu nevarno ogrožali domača vrata.
Tudi na nekdanjem velikem derbiju med Muro in Beltinci sta se ekipi in 500 gledalcev na Fazaneriji morali zadovoljiti z remijem. Povedli so sicer gostje iz Beltincev, katerim je vodstvo prinesel Tkalec. Domače navijače je z izenačujočim zadetkom razveselil Balažic v 85. minuti in tako poskrbel za delitev točk.
Dejan Čurič

Zapisniki 7. kroga 3. SNL-vzhod

Could not load template standings-extend.php