Rezultati 6. kroga ONL Videm

AS-i so očitno mojstri za odigravanje dveh tekem ena za drugo.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 6. kroga – sobota, 05.01.2019
ŠD ZG. PRISTAVA : ŠD POBREŽJE – ČLANI   8 : 3 (3:0)
Odprta igra očitno bolj ustreza igralcem iz Zg. Pristave, vsaj po končnem rezultatu sodeč.

KMN MAJOLKA – ČLANI : NK TRŽEC – BAR OSMICA   12 : 2 (6:2)
Če bi se tekma igrala samo 12 minut, bi mladi igralci iz Tržca zabeležili prvo točko v ligi. Takrat je bil namreč rezultat 2:2. Ker pa ta traja 30 minut, so zabeležili nov poraz.

ŠD SELAN : NK TRŽEC – R21   1 : 1 (0:0)
Tempo igre je bil velik. Priložnosti na eni in drugi strani so si sledile kot po tekočem traku, vendar sta bila vratarja na mestu ali so bili igralci nenatančni. Končno vidimo prvi zadetek na tekmi v 17. minuti, po lepem strelu kar iz polovice igrišča, ko je bil vratar Tržca nemočen, saj je bil pokrit in žoge praktično ni videl. Izenačenje sledi v 25. minuti po milimetrsko natančnem strelu v bližnji vratarjev kot. Zadetkov do konca tekme več ne vidimo.

NK TRŽEC – BAR OSMICA : ŠD LANCOVA VAS – ČLANI   4 : 6 (2:5)
Mladi igralci iz Tržca imajo očitno premalo moči, saj so zopet enakovredno parirali nasprotniku prvih 10 minut, potem pa padli pod njihov vpliv.

NK TRŽEC – R21 : ŠD AS   1 : 6 (0:3)
AS-i so s kombinatorno igro dokaj visoko premagali vidno utrujene igralce NK Tržca. Slednji so dosegli častni zadetek v 26. minuti, kar pa ni bila edina priložnost na tekmi, samo ko glava hoče, telo pa več ne posluša, je težko.

ŠD LANCOVA VAS – ČLANI : ŠD AS   2 : 6 (2:4)
AS-i so očitno mojstri za odigravanje dveh tekem ena za drugo. Po šoku v 1. minuti po prejetem zadetku, so se pobrali in že do polčasa vodili s 4:2. V drugem polčasu so z rotacijami z igralci s klopi držali dokaj visok tempo igre, ki pa mu igralci iz Lancove vasi, ki niso imeli menjav, več niso mogli slediti.

VETERANI – rezultati 6. kroga – sobota, 05.01.2019
KMN MAJOLKA – VETERANI : ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL   5 : 4 (2:2)
Veterani Majolke so tekmo pričeli super, saj so povedli že v 1. minuti po lepi podaji iz kota. A kaj, ko so že v naslednji prejeli gol. Da bi bila mera polna, so že v 3. minuti ostali brez vratarja, ki je prejel direktni rdeči karton, po prekršku kot zadnji igralec v obrambi. Izgubili so sigurnost na golu, pridobili pa igralca več v polju pri organizaciji napadov. Slednje jim je omogočilo, da so povedli z 2:1 v 10. minuti po lepo izvedenem prostem strelu, ko se je igralec Majolke znašel sam pred vrati nasprotnika in zadel nebranjen del mreže. Selani v zadnji minuti prvega polčasa uspejo izenačiti po lepem kombiniranju pred vrati nasprotnika. V drugem polčasu vidimo prvi gol zopet v mreži Selanov in to v 20. minuti. Izenačenje sledi v 22. minuti. V odseku od 25. do 27. minute vidimo dva zadetka Majolke. Sedaj so Selani zopet v podrejenem položaju in je potrebno pritisniti na vrata nasprotnika. 1x so uspeli zadeti in to v 29. minuti po lepo izvedeni kontri-proti napadu. Za izenačenje je žal zmanjkalo časa.

ŠD POBREŽJE – VETERANI : BAR VIDEM   2 : 3 (1:2)
Pobrežani so se želeli na vsak način maščevati za poraz v 1. krogu. Ostalo pa je samo pri želji, saj so pri tem naredili nekaj napak, ki so jih zopet stale pozitivnega rezultata.

ŠD LANCOVA VAS – BAR OSMICA : prosto

Darko LAH

 

NK TRŽEC - R21

Image 1 of 1