Rezultati 5. kroga ONL Videm

Igralci Majolke so pokazali novost na videmskem parketu. Ko so imeli žogo v svoji posesti, je namesto vratarja vskočil peti igralec in obratno, ko pa so žogo izgubili »leteča« menjava igralec - vratar.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

ČLANI – rezultati 5. kroga – sobota, 29.12.2018
ŠD POBREŽJE – ČLANI : ŠD SELAN   2 : 11 (1:5)
Selani so rutinsko opravili s Pobrežani.

KMN MAJOLKA – ČLANI : ŠD ZG. PRISTAVA   2 : 5 (0:4)
Kar sem pričakoval, sem tudi videl. Torej hiter, kombinatoren, moški nogomet, z veliko strelov po golih in kar sedem zadetkov. Prvi polčas so zadevali samo igralci iz Zg. Pristave, ki so praktično kaznovali vsako napako nasprotnikov. Zato ne preseneča visoka razlika v zadetkih. Igralci Majolke so ogromno hoteli, žal so bili v zaključkih nenatančni ali pa je bil na mestu vratar Pristave, v končni fazi pa še vratnica ali prečka gola, ki sta se večkrat zatresla. V drugem polčasu pa prava ofenziva igralcev Majolke, ki so pokazali tudi novost na videmskem parketu. Ko so imeli žogo v svoji posesti, je namesto vratarja vskočil peti igralec in obratno, ko pa so žogo izgubili »leteča« menjava igralec – vratar. Tako so s številčno premočjo v polju oblegali nasprotnikova vrata in bili v zaključkih do 20. minute 2x uspešni. V vrstah igralcev iz Zg. Pristave nastopi panika, ki pa je v nadaljevanju igralci Majolke ne znajo izkoristiti. Tako zadnje minute gledamo več ali manj igro na en gol in to Zg. Pristave. Slednji so se srčno borili, tudi na meji prekrška ali celo s prekrški, samo da mreža ostane nedotaknjena. V zadnji minuti pa še peti zadetek v mreži Majolke in upanja na preobrat je konec.

NK TRŽEC – R21 : ŠD AS*
NK TRŽEC – BAR OSMICA: ŠD LANCOVA VAS – ČLANI*
* – prestavljeno

VETERANI – rezultati 5. kroga – sobota, 29.12.2018
ŠD SELAN – GOSTILNA KOZEL : BAR VIDEM   7 : 3 (2:3)
Selani so upravičili vlogo favorita. Vendar so se morali za osvojitev novih treh točk presneto potruditi, saj so Videmčani vodili po prvem polčasu. Začetek drugega polčasa je bil sanjski za Selane, saj so v petih minutah dosegli kar tri zadetke in prešli v vodstvo 5:3. Zadnjih deset minut tekme je tempo malo padel, Selani se zadovoljijo z vodstvom, pustijo malo terenske pobude gostincem in jih kaznujejo še z dvema zadetkoma v proti napadih.

ŠD LANCOVA VAS – BAR OSMICA : ŠD POBREŽJE – VETERANI   4 : 4 (2:1)
Čeprav je začetek tekme ponudil kar nekaj priložnosti na obeh straneh, je bilo potrebno počakati na prvi zadetek kar devet minut, ko veterani iz Lancove vasi dosežejo lep zadetek kar s polovice igrišča. Slednji povišajo vodstvo že v naslednji minuti. Še v isti minuti Pobrežani znižajo zaostanek na en gol. Do konca polčasa zadetkov več ni bilo. Lancova vas poviša na 3:1 v 18. minuti. V času od 20. do 26. minute sledi popoln rezultatski preobrat Pobrežanov, ki s tremi zadetki preidejo v vodstvo. Veterani iz Lancove vasi se ne predajo in v 29. minuti izenačijo rezultat po prostem strelu. Do konca tekme še nekaj poskusov na obeh straneh, vendar zadetkov več ni bilo.

KMN MAJOLKA – VETERANI : prosto

Darko LAH