Rezultati 4. kroga 2. SNL
Na vrhu Krško in Kalcer


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Vse tri vodilne ekipe v četrtem krogu igrajo na domačem igrišču. Krško gosti Dekane. Domači imajo najboljšo razliko med doseženimi in dobljeni zadetki in so v treh tekmah dosegli povprečno več kot štiri zadetke na srečanje. Domačini so tako izraziti favoriti v tem srečanju.
Radomlje gostijo Beltince. Domači so dve srečanji odigrali brez prejetega zadetka, tako da se bodo nogometaši Beltincev morali dobro potruditi, če bodo hoteli zatresti mrežo domačih. Beltinčanom je to že tretje zaporedno gostovanje v tednu dni, če prištejemo še sredino pokalno srečanje.
Tudi ekipa Bilj je v treh krogih zbrala sedem točk. Tokrat gostijo Krko, ki je še prav tako neporažena in cilja na sam vrh. Domačini bodo seveda dober rezultat iz gostovanja poskušali potrditi pred svojimi navijači.
Brez poraza je tudi Koper, ki v derbiju kroga pričakuje goste iz Lendave. Koper je v prejšnjem krogu že slavil na derbiju z Gorico, med tednom v pokalu visoko odpravil Beltince, sedaj pa polni samozavesti pričakujejo Nafto. Seveda imajo gostje svojo računico in razmišljajo, da lahko presenetijo domače. Gorica bo domači poraz s Koprom poskušala pozabiti na gostovanju na Ptuju. Domači so malo povrnili samozavest s prvim kompletom treh točk proti Brdam in po tihem upajo na nov komplet.
Dob in Brda sta točkovno izenačena s po dvema neodločenima rezultatoma in enim porazom, ker pa se igra v Dobu, so domačini rahli favoriti za zmago.
Dravograd bo prvo zmago v drugoligaški druščini poskušal vpisati proti Brežicam. Gostje so po dveh porazih v prejšnjem krogu le uspeli zmagati in bodo ta moment poskušali prenesti tudi na težko gostovanje na Koroško, kjer jih bo pričakalo peklensko vzdušje, ki ga znajo pripraviti Korošci. Zadnjeuvrščena Rogaška pa gosti Fužinar. Rogaška v treh krogih še ni uspela doseči zadetka, na drugi strani pa je Fužinar zelo čvrsta ekipa. Za samozavest domačih je v prvi vrsti dobro že ne doživeti nov poraz.