Rezultati 3. kroga MČL Golgeter
Zrečani jesenski prvaki

Zrečani so Brežičanom očitali lekcijo in jih premagali s kar 5:0, ter jih na vrhu lestvice prehiteli za točko.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Za igralci v MČL Golgeter je še zadnje dejanje za to jesen, prestavljeni 3. krog. Prav zadnji krog pa je v direktnem obračunu med Zrečami in Brežicami odločal o naslovu prvaka. Pred srečanjem so imeli gostje dve točki prednosti, ki pa jih niso uspeli obraniti. Zrečani so jim namreč očitali lekcijo in jih premagali s kar 5:0, ter jih na vrhu lestvice prehiteli za točko. Zrečani so od vsega začetka krenili na polno in dali gostom jasno vedeti, da jih zanima izključno samo zmaga. Hiter zadetek Bočka v 5. minuti jim je samo še dal dodatnega vetra v hrbet in do konca polčasa je isti igralec zadel še 2x. Tudi v nadaljevanju so bili domači za razred boljši nasprotnik, dosegli še dva zadetka in tekmo zaključili s 5:0. Nove tri točke nad direktnim konkurentom so jim prinesle naslov jesenskega prvaka.
V Mozirju goliada kot še nikoli. Domači so namreč premagali goste iz Vranskega s kar 15:0. Mozirje si je s tem rezultatom močno popravilo gol diferenco, medtem ko so gostje jesenski del zaključili brez osvojene točke in gol razliko 9:68.
Vojnik je uspel potrditi dobro formo in v domačem srečanju premagati Šoštanj s 3:1. Domači so do zmage prišli po zaslugi dobrega 2. polčasa, ko so z dvema zadetkoma postavili stvari na svoje mesto. Z novimi tremi točkami imajo pred nadaljevanjem prvenstva odlično izhodišče, da se pomaknejo proti sredini lestvice.
Žalec se je od svojih navijačev poslovil s prepričljivo zmago nad Kozjim. Zmagovalec je bil odločen že po prvih 45-ih minutah, ki so jih domači dobili s 5:0. V nadaljevanju so Kozjani vzpostavili ravnotežje, a srečanje je že bilo odločeno. Piko na i žalski zmagi je v 81. minuti dal Zagajšek in Žalčani so osvojili pomembne tri točke, s katerimi ohranjajo stik z vodilno dvojico.
Kovinar Štore in Rogaška sta tekmo tega kroga odigrala že 08.10., zmagali pa so Štorovčani z 2:0.
Zapisniki 3. kroga MČL Golgeter

Could not load template standings-extend.php