Share
Rezultati 26. kroga 3. SNL-sever<br>Dravograd prvak

Rezultati 26. kroga 3. SNL-sever
Dravograd prvak

Dravograjčani so zasluženo na 1. mestu, saj so ga držali celotno sezono, krona uspeha pa bi bilo napredovanje v 2. SNL.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Z nedeljskimi tekmami se je zaključilo prvenstvo v 3. SNL-sever. Prvaki so postali nogometaši Dravograda, ki so v domačem srečanju povsem nadigrali Lenart in z novimi tremi točkami uspeli zadržati prednost pred celjskim Šampionom. Dravograjčani so zasluženo na 1. mestu, saj so ga držali celotno sezono, krona uspeha pa bi bilo napredovanje v 2. SNL. Za to pa bo v kvalifikacijah potrebno premagati prvaka 3. SNL-zahod, Vitanest Bilje.
Celjski Šampion je v zadnjih krogih vršil močan pritisk na Dravograd, se jim močno približal, a na koncu jim je malo zmanjkalo. Svoje delo so z zmago nad Bistrico opravili z odliko, a jim ni šel na roko rezultat v Dravogradu. Kljub temu pa nikakor ne smejo biti nezadovoljni z doseženim, saj je bil zaostanek ob začetku pomladanskega dela kar precejšen.
Ostali rezultati niso neposredno vplivali na razplet okrog obstanka v ligi. Glede na to, da iz 2. lige v dotično 3. ligo ne bo izpadlo nobeno moštvo, sta si dokončni obstanek zagotovila Videm in Mons Claudius, Dobrovce pa so zaenkrat v »čakalnici« in čakajo na razplet kvalifikacij Dravograda.
Zapisniki 26. kroga 3. SNL-sever