VIDEO: Rezultati 26. kroga 2. SNL
Vodilna trojica brez napake


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Vodilna trojica v tem krogu ni naredila napake. Prvouvrščeni bravo je gostil Dekane. Če je bil prvi polčas še rezultatsko izenačen s po enim zadetkom na vsaki strani, so domači nogometaši v drugem polčasu stopili na plin in dosegli kar štiri zadetke. Zmaga jih ohranja na vodilnem položaju, kljub temu, da je Tabor slavil na domačem igrišču proti Dobu. Igralec odločitve je bil Stevanović, ki je dosegel edini zadetek na srečanju. Tabor tako za Bravom zaostaja le eno točko.
Radomlje so gostovale pri Fužinarju in uspele slaviti v drugem delu srečanja, ko so na hitro v razmaku treh minut dosegli dva zadetka. Radomljani so tako ostali na štirih točkah zaostanka za Taborom.
Slavile so tudi ekipe, ki se nahajajo na četrtem, petem in šestem mestu. Krka je gostovala v Biljah, kjer se domačini borijo za obstanek. Novomeščani so bili za gol uspešnejši in puščajo domačine v negotovem položaju.
Nafta je gostovala v Rogaški in domačine s štirimi zadetki odpihnila z igrišča. Glede na to, da je Rogaška zelo čvrsta ekipa, predvsem na domačih tekmah, tokrat niso ponudili prevelikega odpora gostom.
Drava je na Ptuju gostila Beltince in slavila z zadetkom rezervista Goljata deset minut pred koncem srečanja. Beltinčani so sigurno želeli kaj več, saj še niso povsem rešeni v borbi za obstanek in vsaka točka bi jim prišla prav.
Ravno to je uspelo Brdam, ki so gostovale pri Ankaranu. Ekipi sta se razšli brez zadetkov, domači pa so prekinili niz šestih zaporednih porazov, kar jih je pripeljalo v krčevit boj za obstanek.
Nekako zadnjo priložnost za priključek v boj za obstanek, pa so imeli nogometaši Brežic, ki so gostili predzadnjo Ilirijo. Domači so bili uspešni in štiri kola pred koncem so se uspeli približati na štiri točke zaostanka za mestom, ki zagotavlja obstanek. V zadnjih krogih se lahko zgodi marsikaj.
VIDEO VRHUNCI KROGA
FOTO GALERIJA: Rogaška – Nafta 1903 (Foto: Danilo Vezjak Sports Photography)