Rezultati 25. kroga 3. SNL-sever
Dravograd prvak!!!


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Dva kroga pred koncem smo dobili prvaka. To je postal Dravograd, ki je doma odpravil drugouvrščeni Videm. Gostje so bili od vsega začetka izredno neugodni, a domačinom je postalo lažje v 30. minuti, ko je za vodstvo zadel Kogelnik. Rezultat se je nato lomil vse do zadnjih 15 minut, ko je domačinom le uspelo dokončno streti odpor žilavih gostov. Najprej je v 75. minuti za povišanje vodstva zadel Adomako, za končnih 3:0 pa je le 3 minute kasneje zadel še Rožej. S to zmago imajo Dravograjčani pred zadnjima dvema krogoma neulovljivih 8 točk prednosti, tako da se lahko sedaj v miru posvetijo kvalifikacijam za uvrstitev v 2. SNL.
Poraz Vidma je izkoristila Dravinja, ki je v gosteh brez večjih težav premagala Pohorje. Prvi del igre je bil precej izenačen, gostje pa so ga dobili z 0:1, ko je prav ob zaključku prvega dela igre zadel Ramšak. V nadaljevanju pa prava goliada, saj je padlo kar 8 zadetkov. Domači so se v igro vrnili v 49. minuti z zadetkom Sredenška, ki je izenačil na 1:1. Ta rezultat je veljal vse do 67. minute, nato pa so Konjičani uprizorili pravi šov, saj so do 75. minute kar petkrat premagali domačega vratarja Holcmana in tako odločili zmagovalca. V zadnjih 15-ih minutah je na vsaki strani še padel po zadetek in Dravinja je na koncu slavila z visokih 2:7.
Tudi Zreče so pričakovano slavile na gostovanju v Pesnici, a ni bilo tako lahko kot kaže končni rezultat. Vse do 77. minute je namreč na semaforju pisalo še 0:0, nato pa so domači nerazumljivo popustili in gostje so jim v preostalih minutah srečanja s 4-imi zadetki napolnili mrežo. Pod zadetke so se podpisali Brdnik, Podkrajšek, Boček in Drobinc.
Bistričani so v domačem srečanju proti Šmartnemu zabeležili izjemno pomembno zmago. Čvrst in izenačen prvi del igre so dobili domači z zadetkom kapetana Korošca, ki je šmarsko mrežo zatresel v 33. minuti. Podobna igra se je spremljala tudi v nadaljevanju, gostje pa so uspeli izenačiti v 73. minuti preko Hrastnika. Da pa je zmaga ostala doma, je poskrbel Pesjak, ki je v 86. minuti zadel za končnih 2:1.
Zapisniki 25. kroga 3. SNL-sever