Share
Rezultati 25. kroga 2. SNL<br>Triglav prvak, domači poraz Zarice, le točka za Veržej

Rezultati 25. kroga 2. SNL
Triglav prvak, domači poraz Zarice, le točka za Veržej

Triglav je z domačo zmago nad Brežicami dva konca pred koncem že postal prvak.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Triglav je z domačo zmago nad Brežicami dva konca pred koncem že postal prvak. Gostje niso imeli veliko možnosti za uspeh, saj so domačini dosegli zadetek že v prvi minuti in na koncu visoko slavili. Soseda na lestvici, Dob in Ankaran, sta se razšla brez zmagovalca. Bližje zmagi so bili gostje, ki so dvakrat vodili, a je Splichal z lepim strelom od daleč Dobu priigral remi. Na obeh straneh je bilo kopico priložnosti, tako da so ljubitelji nogometa lahko uživali.
Zarica je proti Dravi odigrala odličen prvi polčas in vodila z dvema zadetkoma prednosti. V drugem delu pa je mlada četa trenerja Sešlarja zagospodarila na igrišču in uspela s tremi zadetki rezultat obrniti sebi v prid. Zarica je tako izgubila pomembne točke v boju za obstanek.
V direktnem srečanju za obstanek Veržej ni mogel streti gostov iz Brd. Tudi na tem srečanju so domačini vodili in to kar dvakrat, a so v infarktni končnici bili spretnejši gostje in osvojili pomembno točko, ter zadržali dve točki naskoka pred predzadnjim Veržejem.

Could not load template standings-extend.php