Rezultati 25. kroga 2. SNL
Šenčur si je zagotovil obstanek, v Krškem brez zadetkov

Aluminij je odigral čvrsto in zasluženo visoko slavil, ter se zavihtel na prvo mesto.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Že v petek si je Šenčur z domačo zmago nad Tolminom zagotovil obstanek med drugoligaško druščino. Bili so dosti boljši nasprotnik in gostje so v izdihljajih tekme prišli le do častnega zadetka. Dravinja je tako pred domačo tekmo z Ankaranom že vedela, da se seli v tretjo ligo. Tokrat so lahko igrali brez pritiska in to se je tudi poznalo na rezultatu. Žal pa je ta zmaga samo v uteho.
V soboto zvečer pa je potekal derbi kroga v Krškem. Gostili so Dob in padel je tudi letošnji rekord obiska v 2 ligi. Tekmo si je ogledalo celo 520 gledalcev!!! Res impresivna številka. Derbi prvouvrščenih se je končal brez zadetkov, kar je tudi ustrezalo videnem. Nobena od ekip si ni priigrala resne priložnosti, več od igre pa so imeli domači.
Tako je v nedeljskem obračunu Aluminij potreboval zmago nad Triglavom, da prevzame vodstvo. Aluminij je odigral čvrsto in zasluženo visoko slavil, ter se zavihtel na prvo mesto. Drugi nedeljski obračun pa je bil zgolj formalnost. Tudi Veržej je suvereno slavil v Šmartnem in se zavihtel na visoko četrto mesto.

Could not load template standings-extend.php