Rezultati 24. kroga 2. SNL
Goliada v Dobu

Nora tekma je potekala v Dobu, kjer so gledalci videli pravo dramo.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Nora tekma je potekala v Dobu, kjer so gledalci videli pravo dramo. Že v deseti sekundi je svetovno poznani delilec pravice Skomina dosodil enajstmetrovko za goste iz Kidričevega. Domačini se niti niso dobro zavedali da izgubljajo, ko so že zaostajali s tremi zadetki. Ampak uspeli so zrežirati preobrat in do polčasa zadeti dvakrat in še dvakrat v nadaljevanju. Da pa se za Dob ni končalo sanjsko, pa je kriv Kozar, ki je v 93. minuti zabil evrogol.
Derbi ni prinesel zmagovalca, je pa Krškemu z zmago v Ankaranu bilo omogočeno, da zopet prevzame mesto vodilnega. Ankaran je do sedaj bil zelo neusmiljen domačin, a Krčani so tokrat napadali iz ozadja in ne kot vodilni in uspeli.
Triglav je po predvidevanjih gladko odpravil goste iz Šmartnega, ki so do sedaj v spomladanskem delu zabeležili le en neodločen rezultat.
Šenčur je uspel osvojiti veliko točko na gostovanju v Veržeju, čeprav so bili bližje trem kot domačini. To pa pomeni, da ima Dravinja ob novem porazu, tokrat v Tolminu, le še teoretične možnosti za obstanek. Dobiti morajo vsa tri srečanja do konca, Šenčur pa bi moral vse izgubiti.

Could not load template standings-extend.php