Share
Rezultati 23. kroga 3. SNL-vzhod<br>Šov Odrancev se nadaljuje, uspešna tudi Mura in Nafta

Rezultati 23. kroga 3. SNL-vzhod
Šov Odrancev se nadaljuje, uspešna tudi Mura in Nafta

Pred 800 gledalci so v Odrancih dobili domačini, enako število gledalcev je v Hotizi videlo novo zmago Mure.


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Pod streho so tekme 23. kroga, ki so nam prinesle nekaj sila zanimivih obračunov. Sosedsko klasiko pred 800 gledalci so v Odrancih dobili domačini, enako število gledalcev je v Hotizi videlo novo zmago Mure. Nafta je povsem dotolkla Grad, presenetljivo poraženi so v Turnišču. Poglejmo, kaj se je dogajalo na zelenicah.
Sobotni sosedski derbi med Odranci in Lušt Beltinci so pred 800 gledalci po popolnem rezultatskem preobratu dobili Odranci in tako svoj niz zmag podaljšali na 10. Goste je v vodstvo po prodoru v 14. minuti popeljal Ropoša, a so Odranci tik pred odhodom na odmor izenačili. Po ostrem predložku Matjašca je lastno mrežo zatresel Hartman. Odranci so z odmora prišli povsem prerojeni in 47. minuti je Vinkovič z volejem še drugič premagal Kuzmo. Odranci so prednost zadržali do konca in se veselili nove prestižne zmage. Niz njihove neporaženosti sedaj traja že velikih 10 tekem.
V Rakičanu je v nedeljskem dopoldnevu 200 gledalcev spremljalo šov Sama Žalika, ki je skorajda v celoti zmago zagotovil Polani. Njegovemu hat-tricku je svoje dodal še Kvezić, dva zadetka Frčka sta bila premalo za uspeh Rakičana.
Nafta je po porazu z Odranci gladko v gosteh premagala Grad, katerega je vodil nov trener Bogdan Črnko. Lendavčani so že 1. del igre dobili z 0:5. Najprej si je Vrabelj zatresel lastno mrežo, dvakrat je bil uspešen Roginič, po enkrat pa Vinko in Zeljko. Naftino zmago je v 89. minuti potrdil mladi Poszgai.
Minimalno zmago si je v gosteh pri Križevcih zagotovil tudi Tromejnik. Tekmo je odločil Kotnik v 39. minuti. Križevci so z eno že v nižjem rangu tekmovanja za prihodnjo sezono, Tromejnik bo poskušal ostati vsaj v sredini razpredelnice.
V Martjancih je gladko slavil Ljutomer, ki je domačo mrežo zatresel trikrat. V 1. polčasu sta bila uspešna Kardinar in Brumen, temu je v nadaljevanju zadetek dodal še Fijavž in Ljutomer je vknjižil novo zmago. Ljutomer in Čarda sta kljub temu zadržala poziciji na lestvici.
Kljub zvrhani meri previdnosti je Mura pred 800 gledalci vzela skalp Hotizi in ji prizadejala drugi spomladanski poraz. Krivec za to je bil Maroša, ki je zadel v 45. in 84. minuti, ter Muri priigral 17. prvenstveno zmago. Hotiza tako ni ponovila blesteče pokalne predstave proti Odrancem in tako pred svojimi navijači ostala brez točk.
Presenetljiv poraz Turnišča v Bogojini je še nekoliko zaostril situacijo na repu razpredelnice. Tekmo je pred 200 gledalci v domačo korist odločil Gutman. Obe ekipi imata sedaj 22 točk, kar še nekaj možnosti vliva tudi Gradu, ki jih ima na 13. mestu 18. (Dejan Čurič)
Zapisniki 23. kroga 3. SNL-vzhod

Could not load template standings-extend.php