Rezultati 22. kroga 3. SNL-vzhod
Odranci in Beltinci še naprej klasa zase

Posebnih presenečenj tokrat ni bilo. Gledalci so na 7-ih tekmah videli zares lepo število zadetkov.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Za nami so tudi tekme 22. kroga. Posebnih presenečenj tokrat ni bilo. Gledalci so na 7-ih tekmah videli zares lepo število zadetkov. Na vrhu nič novega, pravtako v ozadju ne. Svoji poziciji sta le dodatno popravila Turnišče in Mura. Poglejmo k dogajanju na posameznih zelenicah, kjer so se vse tekme igrale v nedeljskem terminu.
Že dopoldan sta pravi sosedski derbi v Rakičanu odigrala domači Rakičan in sosedje iz Murske Sobote, ekipa Mure. Zmage so se pred 450 gledalci veselili gostje, ki so tekmo odločili z zadetkoma Balažica in Hozjana v 2. polčasu. Domačini rezultata niso uspeli spreobrniti in gostje so z zmago napredovali na 5. mesto.
Čarda je na domačem terenu povsem deklasirala zadnjeuvrščeno Serdico in zmagala s kar 7:0. Pri domačinih je bil najbolje razpoložen Recek, ki je zadel trikrat, zvrhani meri zadetkov pa so svoje dodali Roškar, Gjerek, Bencik in Škerlak. Goli so v mrežo gostov padali praktično vso tekmo. S to zmago bo Čarda najverjetneje tudi ohranila status tretjeligaša tudi za prihodnjo sezono.
Bistrica ni zmogla presenetiti Ljutomera in je na domačih tleh izgubila z 1:2. Vodstvo gostov, ki so povedli prek Slane, je kmalu izenačil Šimonka, zmago gostov pa je v nadaljevanju zagotovil Piberčnik in Ljutomeru priigral nove 3 točke.
Turnišče je doma premagalo Tromejnik in se tako zavihtelo kar na trenutno 4. mesto. Povedli so gostje prek Kousa, kaj kmalu pa je iz 11m izenačil Horvat. Že v 1. polčasu so gostje ostali brez Graha, ki je prejel rdeči karton, domačinom pa je vnovič iz 11m zmago priigral Horvat v 38. minuti. Tromejnik je bil še nekaj časa nazaj tesen zasledovalec Odrancev, sedaj je padel na 8. mesto.
Vodilni Odranci so imeli v »domači« Lipi veliko težav s sosedi Črenšovci. Goste je v 31. minuti z avtogolom povedel Matjašec. V nadaljevanju so domačini po prekršku Halasa nad Matjašcem prišli do izenačenja, saj je iz 11m zadel Gostan. Domačo zmago je potrdil »joker« s klopi Horvat Patrik v 79. minuti in tako Odrance proti Beltincem ohranil na razdalji +5.
Beltinci so se po enem tednu ponovno znesli nad nasprotnikom. Tokrat je bila to Nafta, ki je v Beltincih položila orožje pri rezultatu 6:1. V domačem taboru je vnovič blestel Tkalec s 4 goli, dva je dodal Maroša. Gostje so častni zadetek dosegli prek Beda v 82. minuti, a vknjižili visok poraz.
Grad je doma rutinirano opravil z Bakovci in jih premagal s kar 5:0. Goliado je iz 11m pričel Tompa, v 1. polčasu pa sta v polno zadela še Krpič in Buček Huber. V nadaljevanju sta bila uspešna še Vrabelj in Stošić in domača zmaga je bila zaslužena. (Dejan Čurič)
Zapisniki 22. kroga 3. SNL-vzhod

Could not load template standings-extend.php