Rezultati 21. kroga 3. SNL-sever
Minimalni zmagi za Dravograd in Videm, nov poraz Šmartnega proti Dravinji, le remi Bistrice


Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/golgeter.com/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Praznični vikend nam je v soboto postregel s tremi srečanji 21. kroga 3. SNL-sever in od teh srečanj ima največ Dravograd, ki je z zmago proti Šampionu še povečal prednost pred zasledovalci. Korošci so imeli v celjskem Šampionu izjemno neugodnega nasprotnika, ki je tokrat pokazal da zna, a je bilo na koncu vendarle premalo za pozitiven rezultat. Domači so povedli že v 8. minuti, ko je zadel izkušeni Pečnik in ta zadetek se je na koncu izkazal za zmagovitega, saj sta mreži v nadaljevanju ostali nedotaknjeni.
Spodrsljaj si je privoščila Bistrica, ki je v domačem srečanju le remizirala s Pesnico in s samo točko nikakor ne more biti zadovoljna. Pesničani so po začetnem otipavanju povedli v 26. minuti, ko je 11-metrovko uspešno realiziral Horvat. Prednost zadetka so domači izničili še pred odhodom na odmor, ko je v 39. minuti za izenačenje zadel Rozman. Domači so v drugem delu igre pritiskali na pesniška vrata, iskali zadetek za zmago, a so gostje vse napade uspešno odbili in se na koncu veselili točke.
Dravinja je to pomlad še v drugo premagala Šmartno. Konjičani so do zmage prišli po zaslugi odličnega uvoda v srečanje, saj so že v 16. minuti vodili z 0:2, zadetka pa sta dosegla Brglez v 6. in Gosak v 16. minuti. Domači so rabili kar nekaj časa, da so se pobrali od šoka in vzpostavili ravnotežje. Zadetek Hrastnika v 79. minuti za zmanjšanje na 1:2, je prišel prepozno, da bi Šmarčani lahko iztržili vsaj točko in poraz je bil neizbežen.
Velikonočni ponedeljek je postregel še s preostalim srečanje tega kroga, v katerem je Videm gostil Zreče. Čeprav smo pred srečanjem nekoliko več možnosti za uspeh pripisovali gostom, pa so nas Videmčani demantirali na najlepši možen način. Vpisali so novo zmago, s katero so se povzpeli na 2. mesto, z le tremi točkami za vodilnim Dravogradom. Enako kot v Dravogradu, je tudi to srečanje odločil en sam zadetek, ki ga je v 75. minuti dosegel Adedoja.
Zapisniki 21. kroga 3. SNL-sever