Rezultati 20. kroga 2. SNL
Dravinja presenetila Krško

Dravinja je pokazala karakter, saj je bila dvakrat v zaostanku, a so uspeli preobrniti rezultat in se približati Šenčurju na osmem mestu.


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Strelci so bili v 20. krogu zelo razpoloženi, saj so na vsaki tekmi padli vsaj trije zadetki. Po trije so padli v Veržeju in v Šenčurju. Veržej je doma v dramatični tekmi, v zadnji minuti ugnal Triglav, ki mu spomladi ne gre po načrtih. Zmaga bi lahko odšla tudi v Kranj, saj je bilo veliko priložnosti na obeh straneh, a so na koncu srečnejši bili domačini.
Tri zadetke so videli tudi v Šenčurju, ki je gostil Aluminij, a na žalost domačih, vse tri v svoji mreži. Aluminij tako ostaja resen tekmec za osvojitev prvega mesta.
Po štiri zadetke so videli v Ankaranu in Tolminu. Ankaran je suvereno odpravil odpisane Šmarčane, ki so dosegli prvi spomladanski zadetek. Domačini so v izvrstni formi in ob takšnem nadaljevanju je mogoče še marsikaj. Tri zadetke je v svojo mrežo prejel Tolmin, gostje pa so dovolili domačinom le častnega. Tolmin lahko s slabim nadaljevanjem hitro zaplava v nevarne vode in hitro se bo treba zbuditi ter osvojiti kakšen komplet točk. Na drugi strani pa Dob lovi vsaj mesto v dodatnih kvalifikacijah za prvo ligo.
Največ zadetkov, kar šest, pa so gledalci videli v Konjicah. Na veselje kar štiri v mreži Krškega. Dravinja je pokazala karakter, saj je bila dvakrat v zaostanku, a so uspeli preobrniti rezultat in se približati Šenčurju na osmem mestu. Krčani sigurno niso pričakovali, da bodo izgubili točke v Konjicah, a najnevarnejši nasprotnik je tisti, ki se bori za obstanek in to se je tudi tokrat pokazalo!

Could not load template standings-extend.php