Rezultati 2. kroga 2. SNL
Težek poraz za Rogaško


Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

Warning: Creating default object from empty value in /home/golgetercom/public_html/wp-content/plugins/leaguemanager/lib/league.php on line 522

V 2. krogu 2. SNL imamo kar nekaj junakov, kot so derbi v Beltincih, Gorica in Čirjak. Pa po vrsti. Edini nedeljski obračun se je odigral v Beltincih, ki so v prekmurskem derbiju gostili Nafto. Tokrat se je zbralo kar okoli 1500 gledalcev, kar bo v tej sezoni zelo težko preseči. V tem fantastičnem vzdušju so slavili domači, za slavje pa je bil že dovolj zadetek Maučeca.
Gorica ostaja po dveh krogih še edina ekipa s 100% izkupičkom. Tokrat so slavili na gostovanju v Dravogradu, junak srečanja pa je bil dvakratni strelec Velikonja.
Še bolj uspešen pa je bil igralec Krškega Čirjak, ki je pri visoki zmagi nad Rogaško prispeval kar štiri zadetke. Klasični hat-trick mu je uspel že po devetnajstih minutah. V nadaljevanju je uspel doseči še en zadetek, v pomoč pa mu je bil tudi soigralec Puškarić, ki je dosegel še dva zadetka. Rogaška je tako utrpela zelo hud poraz.
V tem krogu so uspeli vpisati tri točke še Radomlje in Krka. Radomlje so gostile Brežice, ki na zelo razmočenem igrišču niso bile kos razigranim domačinom. Domači so v drugem polčasu uspeli doseči dva zadetka za suvereno zmago.
Nič kaj suvereno pa so slavili nogometaši Krke, ki so zmagoviti zadetek dosegli v sodniškem podaljšku. Do takrat so v izenačenem dvoboju mreže mirovale, junak gostov pa je bil Kim.
Ostala tri srečanja niso prinesla zmagovalca. Še najbolj zanimiv remi je bil odigran v Kopru, kjer so gostili Brda. Galešić je domače popeljal v vodstvo, a je Jogan uspel doseči izenačujoči zadetek samo tri minute pred koncem srečanja. Koper tako v prvih dveh srečanjih ni uspel slaviti.
Z enakim rezultatom, po enakem receptu, pa se je zaključilo tudi srečanje med Biljami in Fužinarjem. Domači so povedli, v nadaljevanju pa niso zdržali pritiskov gostov, ki so uspeli rezultat poravnati.
Na svoj račun pa so prišli gledalci na Dobu, saj so videli kar šest zadetkov. Enkrat so vodili domači in kar dvakrat gostje. Domačinom je v finišu srečanja le uspelo doseči zadetek za prvo letošnjo točko.